Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Hiburan News wong Mbangun maneh Blanja Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

10 maskapai paling apik ing diskusi media sosial 2022

10 maskapai paling apik ing diskusi media sosial 2022
10 maskapai paling apik ing diskusi media sosial 2022
ditulis dening Harry Johnson

American Airlines ditingkat minangka perusahaan maskapai paling akeh kasebut ing antarane 10 perusahaan maskapai paling dhuwur adhedhasar diskusi media sosial

Sanajan panjaluk lelungan sing disebabake dening pandemi COVID-19 positif kanggo industri maskapai global, faktor tartamtu kayata mundhake tiket pesawat, kekurangan staf, lan protokol lelungan amarga varian penyakit anyar nyebabake tantangan anyar kanggo perusahaan maskapai.

Ing konteks iki, American Airlines, Inc. (American Airlines) diklasifikasikake minangka perusahaan penerbangan paling akeh kasebut ing antarane 10 perusahaan penerbangan paling dhuwur adhedhasar diskusi media sosial babagan Twitter influencer lan Redditors ing H1 2022, miturut Social Media Analytics Platform.   

Laporan paling anyar, 'Top 10 Paling Disebut Maskapai: H1 2022', sing nganalisa obrolan media sosial ing saubengé maskapai utama, ngandhakake yen sisa sangang posisi paling dhuwur dikuwasani dening Delta Airlines, Inc (Delta), JetBlue Airways Corp (JetBlue) , British Airways, Lufthansa, Air France-KLM SA (Air France KLM), Qantas Airways Limited (Qantas), United Airlines, Inc (United Airlines), Qatar Airways Group QCSC (Qatar Airways), lan Air India.

Diskusi media sosial ing sekitar perusahaan maskapai global mundhak 20% ing H1 2022, sajrone nem wulan kepungkur. Sentimen net kontributor media sosial ambruk luwih saka 30% ing H1 2022, luwih saka H2 2021.

Peningkatan tarif pembatalan penerbangan amarga kekurangan staf minangka salah sawijining sebab utama sing nyeret sentimen influencer. Sauntara kuwi, rasa wedi resesi ditambah karo tarif penerbangan sing mundhak amarga gangguan ing rantai pasokan bakal luwih nimbang panjaluk perjalanan udara. American Airlines tetep dadi maskapai sing paling dibahas ing media sosial saka laporan pungkasan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Nanging, pangsa swara maskapai kasebut mudhun dadi 15% ing H1 2022, saka 20% ing nem wulan sadurunge. Lonjakan paling dhuwur ing obrolan media sosial ing maskapai kasebut diamati nalika pertengahan Januari, dipimpin dening regejegan topeng penumpang. Pengaruh Twitter uga ngapresiasi langkah sing ditindakake perusahaan maskapai kanggo tundhuk karo peraturan topeng federal COVID-19.

JetBlue nyathet wutah 48% ing volume diskusi media sosial ing H1 2022, tingkat pertumbuhan paling dhuwur ing antarane maskapai penerbangan paling dhuwur. Wutah kasebut nyebabake maskapai kasebut manggoni posisi kaping telu kanthi pangsa swara 14%, ngganti Southwest Airlines, sing ana ing posisi kaping telu ing laporan H2 2021. Lonjakan dramatis ing antarane kontributor media sosial ing sekitar JetBlue diweruhi nalika perusahaan nggawe tawaran awis $ 3.6 milyar kanggo entuk Spirit Airlines ing wulan April. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...