Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

10 Tren Panganan Musim Panas Paling Top 2022

Koktail kaleng, waru, lan Twists Anyar ing Es Krim Nggawe Dhaptar

Dotdash Meredith's EatingWell, sumber utama kanggo wong sing seneng panganan, kesehatan lan kesejahteraan, dina iki ngumumake Tren Pangan Musim Panas 2022, sing dipilih dening editor.

"Musim panas wis cedhak lan musim anyar teka akeh panganan lan ngombe sing enak. Rasa lan bahan sing trendi nyorot produk seger lan musiman. Nalika nerangake tren minuman populer, sing paling apik kanggo mbuwang ing adhem yaiku koktail kaleng. Mangkene tren panganan lan omben-omben sing paling populer ing musim panas iki, ditambah resep-resep sing bisa dicoba ing omah, "ujare Penelope Wall, Direktur Editorial Senior EatingWell. 

Penyunting EatingWell, bebarengan karo tim ahli diet lan ahli kuliner sing kadhaptar, nggunakake data konsumen lan wawasan editorial kanggo prédhiksi 10 tren musiman paling dhuwur sing bakal cocog karo pamirsa EatingWell ing sawetara wulan saka topik, produk, lan bahan sing pas wektune kayata kurang. -ABV lan omben-omben non-alkohol lan koktail dikemas kaleng anyar kanggo ngombe ing pantai utawa cook-metu, Tambah populer tren pangan narik inspirasi saka Taman, karo resep-resep nggunakake woh seger lan sayuran, Jamu lan kembang becik ditonton.

Dhaptar EatingWell saka Top 10 Tren Pangan Musim Panas 2022 kaya ing ngisor iki:

  1. Bawang Passion
  2. Timun Kabeh
  3. Bayi Bok Choy
  4. Matcha
  5. Lavender
  6. Waru
  7. Es Krim, Reinvented
  8. Edamame 
  9. Koktail kaleng
  10. Low ABV & Non-alkohol

Kanggo sinau luwih lengkap babagan kabeh tren ing dhaptar, waca tulisan lengkap kene.

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...