Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

10,000 Wong Saiki Kadhaptar kanggo Skema Pensiun Buruh Pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Badan Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ngumumake manawa udakara 10,000 wong wis ndhaptar Skema Pensiun Tenaga Kerja Pariwisata wiwit diluncurake tanggal 1 Januari 2022.

"We dideleng kinerja ing sasi pisanan saka implementasine saka Skema pensiun, lan aku bangga kanggo mbewarakke sing adoh kira-kira 10,000 buruh wis ndhaptar, liwat aplikasi, kanggo anggota ing skema," ngandika Bartlett.

"Babagan sing paling penting saka kabeh iki yaiku saliyane karya sing luar biasa sing ditindakake dening Guardian Life, sing ngatur Skema kasebut, kanggo merekrut wong, yaiku karya sing apik sing ditindakake Sagicor babagan mbangun Dana, lan seneng ngumumake $ 43 yuta wis entuk dana wiwit dilebokake ing manajemen," ujare.

Skema Pensiun Tenaga Pariwisata minangka rencana kontribusi sing didhukung dening undang-undang lan mbutuhake kontribusi wajib dening para pekerja lan majikan.

Iki dirancang kanggo nutupi kabeh buruh umur 18-59 taun ing sektor pariwisata, apa permanen, kontrak utawa wiraswasta. Iki kalebu buruh hotel lan wong sing kerja ing industri sing gegandhengan, kayata vendor kerajinan, operator tur, porter tutup abang, operator gerbong kontrak, lan buruh ing atraksi. Keuntungan bakal dibayar nalika umur 65 utawa luwih.

Pamrentah Jamaika wis nggawe J $ 1 milyar kanggo nyebarake Skema kasebut.

Kanthi mengkono, tunjangan langsung bisa ditampa kanggo pensiunan sing nduweni kualifikasi. Sagicor Life Jamaica ngatur Dana lan Guardian Life Ltd minangka administrator.

Skema Pensiun Tenaga Pariwisata bisa uga minangka inisiatif pangembangan modal manungsa sing paling penting ing sejarah Sektor pariwisata Jamaika. Iki bakal ngidini ewonan buruh pariwisata ngarep-arep pensiun kanthi aman kanthi finansial lan bakal entuk manfaat kanggo udakara 350,000 karyawan ing sektor pariwisata.

Fitur penting saka skema pensiun iki yaiku ngidini para pekerja bisa mlaku-mlaku ing industri, njupuk keuntungan tanpa dihukum utawa kelangan kontribusi.

"Kita bungah amarga skema kasebut diwiwiti kanthi cathetan sing apik lan tanggapan saka para pekerja apik. Kita pengin njaluk luwih akeh buruh pariwisata kanggo ndhukung inisiatif penting iki. Mangga mlebu lan ndhaptar Skema kasebut supaya bisa nyukupi target entuk 350,000 buruh, majikan, karyawan mandiri, lan klompok liyane sing nyambung menyang sektor kasebut kanggo ndhaptar, ”ujare Menteri Bartlett.

"Aku muji perusahaan-perusahaan sing wis melu Skema kasebut, lan aku ngajak majikan liyane supaya uga mlebu. Skema iki nggawe pratelan babagan pamrentah sing bener-bener peduli marang warga negara," ujare Menteri.

Warta liyane babagan Jamaika

#jamaika

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...