Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

100,000 alasan kanggo Seychelles mesem

Anse Georgette Seychelles - gambar duweni © Vanessa Lucas - Pariwisata Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sawise mung 111 dina, tujuan kasebut nyathet tonggak sejarah 100,000 pengunjung, 5 wulan sadurunge tanggal 2021, minangka indikator sukses pemulihan Pariwisata Seychelles industri.

Miturut data sing diwenehake dening Biro Statistik Nasional Seychelles (NBS), Seychelles tekan 100,000 pengunjung ing tanggal 21 April 2022.

Kanthi angka sing cedhak karo nomer tekan pra-pandemi, tujuan kasebut nyathet 28, 685 pengunjung ing Maret 2022, 7,685 luwih akeh pengunjung tinimbang sing diramalake ing wulan kasebut, sing uga mung 12,527 kurang saka angka sing dicathet ing taun 2019.

Ngomong babagan tonggak sejarah kasebut, Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan, Ibu Bernadette Willemin ujar manawa angka kasebut nyengkuyung banget.

"Pancen kepenak banget kanggo ndeleng nomer tekane pengunjung tetep mundhak lan krungu saka operator lan panyedhiya layanan manawa bisnis saya maju maneh."

"2020 lan 2021 wis dadi taun sing tantangan kanggo tujuan cilik lan mitra lokal, kita wis nandur modal akeh upaya kanggo mbalikke kahanan kasebut. Angka-angka saiki nuduhake manawa kita bakal tekan minimal 182, 849 pengunjung sing ditampa ing taun 2021 lan iki minangka tonggak sejarah amarga krisis ekonomi saiki sing diadhepi jagad iki, ”ujare Ibu Willemin.

Dampak banget dening pandemi, Seychelles' strategi pemulihan dipusatake kanggo mbangun maneh kapercayan pengunjung kanggo nerusake kampanye vaksinasi nasional sing kuat kanggo warga lan warga. Kampanye kasebut dikuatake kanthi kabijakan sertifikasi pariwisata sing aman liwat latihan intensif operator industri pariwisata babagan langkah-langkah kesehatan lan safety.

Perkiraan saka Pariwisata Seychelles nuduhake manawa tujuan kasebut diantisipasi antarane 36,000 nganti 76,000 pengunjung luwih akeh ing taun 2021.

Pasar sing paling apik ing grafik rawuh wiwit Januari 2022, tetep Prancis, Rusia, lan Jerman.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...