24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba Jepang Breaking News News Rusia Breaking News Warta Breaking Serbia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Rusia nerusake penerbangan Jepang, Serbia lan Kuba

Draft otomatis
Rusia nerusake penerbangan Jepang, Serbia lan Kuba
ditulis dening Harry S. Johnson

Rusia ngumumake yen ngluncurake penerbangan maneh karo telung negara liyane: Serbia, Jepang lan Kuba.

Miturut prentah kepala pamrentah Rusia, penerbangan bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu ing rute kasebut Moscow - Belgrade, Moskow - Cayo Coco lan Moskow - Santa Clara. Uga, wiwit tanggal 1 November, penerbangan menyang Tokyo bakal dioperasikake kaping telu seminggu (loro saka Moskow lan siji saka Vladivostok).

Pejabat ujar manawa keputusan kasebut digawe adhedhasar kriteria sing sadurunge disuarakake (40 kasus infeksi anyar sajrone 14 dina saben 100 ewu penduduk, ora luwih saka 1% sajrone 14 dina saben dina nambah kasus anyar lan nyebarake virus corona ing 7 dina. ora luwih saka 1) lan adhedhasar prinsip timbal balik.

Kajaba iku, dilaporake manawa frekuensi penerbangan saka Rusia menyang Swiss, Belarus, Uni Emirat Arab lan Maladewa bakal ditambah.

Dadi, frekuensi penerbangan ing rute Zurich - Moskow - Zurich lan Moskow - Jenewa - Moskow mundhak dadi siji penerbangan, uga penerbangan Zurich - St. Petersburg - Zurich lan St. Petersburg - Jenewa - St. Petersburg diterusake maneh (sapisan seminggu)…

Ditemtokake kanggo nambah frekuensi penerbangan dadi papat saben minggu ing rute bandara Moskow - Velana. Penerbangan Moskow - Abu Dhabi bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu, lan penerbangan Moskow - Minsk bakal dioperasikake kaping telu seminggu.

Pejabat penerbangan Rusia ujar manawa dheweke terus ngawasi kahanan kasebut lan ngupayakake ngembangake dhaptar negara sing bisa diterusake lalu lintas udhara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.