Airlines Airport aviation Warta Breaking Belarus Breaking News Internasional Breaking Kazakhstan News Warta Breaking Travel Breaking News UAE Breaking Ukraina News Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Kazakhstan nyuda penerbangan UAE, Jerman, Ukraina, lan Belarus

Pilih basa sampeyan
Kazakhstan nyuda penerbangan UAE, Jerman, Ukraina, lan Belarus
Kazakhstan nyuda penerbangan UAE, Jerman, Ukraina, lan Belarus
ditulis dening Harry S. Johnson

Kepala Sanitary Officer Kazakhstan ngumumake manawa negara kasebut ngrencanakake bakal mudhun layanan udara karo UEA, Jerman, Ukraina, lan Belarus.

Sajrone pengarahan pers online, pejabat kasebut ngumumake manawa larangan kasebut bakal ditrapake ing wektu sing cedhak lan manawa dipeksa saya parah Covid-19 kahanan ing negara kasebut. Langkah kasebut, jarene uga bakal mbantu ngatasi jumlah kasus impor.


Kepala Sanitary Officer nambahake manawa Kazakhstan mung bakal mbatesi penerbangan metu menyang UAE.

Sadurunge, Menteri Kesehatan Kazakhstan ngumumake manawa negara kasebut ngrancang nyuda jumlah penerbangan karo Turki.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.