News

Kuba: Rute udara liyane sing bakal teka

Cubana
Cubana
ditulis dening editor

Operator nasional Kuba, Cubana de Aviacion, bakal ngluncurake rute anyar saka Costa Rica, lan nambah penerbangan kaping pindho saka Cancun, Mexico, lapor agensi berita resmi Prensa Latina.

Print Friendly, PDF & Email

Operator nasional Kuba, Cubana de Aviacion, bakal ngluncurake rute anyar saka Costa Rica, lan nambah penerbangan kaping pindho saka Cancun, Mexico, lapor agensi berita resmi Prensa Latina.

Operator ing Meksiko, Polandia, Rusia, Jerman lan Kolombia bakal mbukak rute anyar utawa nambah penerbangan menyang Kuba, ujare Dalila Gonzalez, pejabat ing Menteri Pariwisata Kuba.

Kanada, sumber turis utama Kuba, uga ngumumake luwih akeh penerbangan menyang negara Karibia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.