Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong News tanggung jawab Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Hong Kong lan Singapura nggawe gelembung lelungan udara bebas karantina

Hong Kong lan Singapura nggawe gelembung lelungan udara bebas karantina
Hong Kong lan Singapura nggawe gelembung lelungan udara bebas karantina
ditulis dening Harry S. Johnson

Singapura lan Hong Kong kanthi prinsip setuju kanggo nggawe gelembung perjalanan udara ing antarane wong-wong mau sing ora mbutuhake karantina nalika teka, ujare pamrentah Singapura, Kamis.

Kesepakatan kanggo nyegerake lelungan udara ing pusat-pusat regional ing tengah pandemi virus corona dicapai dina sadurunge antarane Menteri Transportasi Singapura Ong Ye Kung lan sekretaris perdagangan Hong Kong, Edward Yau.

Wong sing lelungan miturut pengaturan kasebut ora bakal diwajibake karantina nanging kudu nyoba negatif kanggo virus corona sadurunge mlebu pesawat.

Ora ana watesan babagan tujuan lelungan, miturut pamrentah.

«Penting, yen loro pusat penerbangan regional kita mutusake kolaborasi kanggo nggawe Gelembung Perjalanan Udara,» ujare Ong ing sawijining pernyataan.

«Iki minangka langkah sing aman, ati-ati, nanging penting kanggo urip maneh lelungan udara, lan menehi model kanggo kolaborasi mbesuk karo bagean liya ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.