News

Biro Konvensi Prague ndhukung kerja wanita

woww
woww
ditulis dening editor

Ing wiwitan taun, Biro Konvensi Prague dadi mitra portal proyek ahli, pracezeny.cz, sing tujuane kanggo mbantu para wanita golek lapangan kerja.

Print Friendly, PDF & Email

Ing wiwitan taun, Biro Konvensi Prague dadi mitra portal proyek ahli, pracezeny.cz, sing tujuane kanggo mbantu para wanita golek lapangan kerja. Warta kasebut dioperasikake dening perusahaan AGENDER sro, sing tujuane nambah kahanan klompok sing kurang mampu ing pasar tenaga kerja, yaiku wanita sing duwe bocah cilik lan umure luwih saka 50 taun. Biro Konvensi Prague mutusake kanggo ndhukung proyek kasebut kanthi pariwara proyek sing cocog utamane kanggo para ibu sing duwe anak cilik.

"Aku yakin manawa proyek iki bisa dingerteni, mula kita mutusake kanggo menehi conto kanggo para pengusaha liyane lan nawakake kerja kanggo para wanita sing seneng fleksibel. Kita pengin nuduhake yen wis sukses. Ing Biro Konvensi Prague, kita duwe pengalaman apik karo jinis pangaturan kerja. Tim kita biasane kalebu wanita, lan separo yaiku ibu sing duwe anak cilik, mula kita ngerti sejatine kabutuhane lan nyoba nampung sak kabisane. Para ibu sing kerja kudu ngatasi watesan tartamtu, nanging ora ateges dheweke nindakake pegaweane luwih ala tinimbang pegawai liyane, "ujare Aleš Hozdecký, direktur manajemen Biro Konvensi Prague.

Portal pracezeny.cz bubar nerbitake asil survey kuesioner sing fokus ing masalah lapangan kerja wanita. Survei, sing meh 3,000 wanita melu, antara liya nuduhake manawa 69 persen responden butuh pengaturan kerja sing fleksibel, yaiku kerja paruh waktu, kerja saka omah utawa kerja bareng, saengga bisa ngimbangi tanggung jawab kerja lan kulawarga. Alangan paling gedhe kanggo bali kerja sawise cuti parental yaiku dhukungan sing ora cukup saka kulawarga lan perusahaan. Patang puluh persen wanita karo bocah cilik sing saiki lagi cuti telung taun uga gelem gelem kerja, nanging isih kekurangan penawaran fleksibel, uga ora gelem majikan ngrekrut maneh. Rong puluh lima persen wanita karo bocah-bocah ing umur 6 taun lagi nemoni alangan sing padha, kalebu sawetara fasilitas pra-sekolah negeri lan dukungan saka kulawarga nalika ora kerja maneh.

Pisanan Biro Konvensi Prague nampilake proyek pracezeny.cz musim semi iki, sajrone salah sawijining rapat rutin karo para anggotane. Pendiri portal pracezeny.cz lan Presiden Forum Pimpinan Bisnis Ibu Petra Janíčková ngrembug karo anggota PCB sing saiki ana kemungkinan fleksibel ing bidang pariwisata, utamane ing industri hotel. Sajrone kerja sama karo pracezeny.cz, Biro Konvensi Prague uga bakal ndhukung proyek pendhidhikan nasional "INICIO Kanggo Wanita" sing tujuane kanggo mbantu para wanita miwiti bisnis dhewe. „Kita wis njaluk pemenang taun iki Ibu Michaela Horáčková kanggo nggawe cinderamata digawe saka karton sing bakal digunakake kanggo promosi Prague. Kita seneng orisinalitas, pangolahan, uga kerusakan ekologis saka produke lan kita yakin bisa sukses banget, "jarene Aleš Hozdecký saka Biro Konvensi Prague.

Biro Konvensi Prague uga bakal melu organisasi festival pertama "FOR ALL WOMEN" sing dianakake perusahaan AGENDER sro Festival kasebut, sing misi utamane kanggo menehi inspirasi marang wanita supaya golek dalan urip dhewe, bakal ditindakake ing Prague wiwitan wulan Maret 2015 lan kudu dirawuhi udakara 500 wanita. Salah sawijining pamicara utama ing festival kasebut yaiku Ibu Madeleine Albright.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.