24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Resor Sandal lan Pantai Entuk 9 Penghargaan Nyilem

Resor Sandal lan Pantai Entuk 9 Penghargaan Nyilem
Resor Sandal® lan Pantai®®

Sandal® lan pesisir® Resorts, papan kanggo sawetara resor menyelam sing paling apik ing Karibia, wiwit mlebu Oktober kanthi wara-wara awal sangang penghargaan saka Nyelam Scuba Majalah 2021 Penghargaan Pilihan Pembaca kanggo Karibia. Saben taun, Nyelam Scuba Para pamaca Majalah dijaluk ngevaluasi resor menyelam sing wis dikunjungi, kalebu kategori liyane, babagan macem-macem subjek wiwit saka kualitas kamar lan kualitas restoran nganti kualitas staf, pengalaman sing paling apik kanggo kulawarga lan liya-liyane.

Papat resor mewah Termasuk® ing portofolio pemenang penghargaan Sandals Resorts International (SRI) saiki gumunggung kanthi bangga: 

  • # 1 Kualitas Resor - Sandal Grande St. Lucian Spa & Resort Beach (Gros Islet, St. Lucia)
  • # 1 Kualitas Kamar - Sandal Grande St. Lucian Spa & Resort Beach (Gros Islet, St. Lucia)
  • # 1 Kualitas Restoran - Sandal Grenada Resort & Spa (St. George's, Grenada)
  • # 2 Kualitas Kamar - Sandal Grenada Resort & Spa (St. George's, Grenada)
  • # 2 Kualitas Restoran - Sandal Grande St. Lucian Spa & Resort Beach (Gros Islet, St. Lucia)
  • # 2 Pengalaman sing Paling Cocokake Kulawarga - Turks & Spa Pantai Caicos (Providenciales, Turki & Caicos)
  • Kualitas Staff paling apik - Sandal Grande St. Lucian Spa & Resort Beach (Gros Islet, St. Lucia)
  • 10 Kualitas Staff Paling Dhuwur - Sandal Grenada Resort & Spa (St. George's, Grenada)
  • 10 Kualitas Restoran Paling Dhuwur - Sandal Negril Beach Resort & Spa (Negril, Jamaika)

"Segara Karibia minangka papan kanggo terumbu karang lan urip akuatik sing paling apik saengga alami, nyilem scuba mesthi dadi kegiyatan sing populer ing kene lan narik akeh para penyelam sing seneng tetep ing resort kita," ujare Adam Stewart, Wakil Ketua Sandal Resor Internasional.

"Sajrone sawetara wulan kepungkur, kita pancen wis ndeleng upaya nyilem. Nyilem identik karo jarak sosial, lan kegiyatan kasebut mriksa kothak kanggo pasangan sing pengin njelajah perairan sing apik nalika awan lan mundur menyang suite pribadi ing wayah wengi, "lanjut Stewart.

Peringkat dening PADI® minangka salah siji saka 5 Operasi Nyilem Top ing Hemisfer Kulon, Penawaran Sandal lan Pantai sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli kanggo tamu sing tetep ing resort lan wis ngetokake luwih saka 100,000 sertifikasi PADI nganti saiki. Sandal lan Pantai duwe program lengkap sing nyakup scuba diving saben dina kanggo para penyelam bersertifikat, lan wis ngalami PADI sing akeh banget® staf bersertifikat sing kerja sama karo DAN® kanggo nggawa tamu pengalaman nyilem sing ora ana tandhingane ing situs eksotik saka terumbu karang lan bangkai kapal menyang drop-off lan guwa ing jero banyu. Tamu sing nginep ing Sandal utawa Pantai Resor uga duwe akses menyang peralatan paling dhuwur kanthi kabeh alat saka regulator, BCD, topeng, snorkeling, sirip, lan tank nganti boat Newton diesel canggih - kabeh kalebu .

Kasedhiya minat nyilem nalika para wisatawan, Sandal lan Pantai Resorts nindakake meh 1,000 kursus kanggo kabeh level sertifikasi, nuduhake kenaikan sertifikat nyilem 28% saka Juli nganti September 2020, dibandhingake karo taun 2019. Miturut PADI, September Nomer 2020 nuduhake tuwuhing sertifikasi nyilem anyar sing diterbitake, kanthi paningkatan kursus sing wis tuntas 57% kanggo Entry-Level lan 125% kanggo jinis sertifikasi Terus-Pendidikan ing kabeh Sandal lan Pantai Resor sing dibukak, dibandhingake taun sadurunge.

Kanthi protokol kesehatan lan keamanan sing ketat sing ditemtokake ing Sandal Platinum Protokol Kebersihan, para tamu bisa ngrasakake santai ing resor lan ing jero banyu amarga ngerti kabeh peralatan wis diresiki kalebu masker, wetsuits, fins lan jaket saliyane ngresiki dek kolam nyilem, tank, lan kursi, kalebu langkah-langkah liyane sing disempurnakake.

Dikenal kanthi plancongan mewah Termasuk®, Sandal lan Pantai Resor nyedhiyakake 5-Star Global Gourmet ™ restoran nganti 21 restoran sing beda-beda saben resor, akomodasi mewah, kalebu sawetara suite sing paling digoleki ing Karibia, olahraga darat lan banyu sing ora ana enteke, saben wengi hiburan lan liya-liyane.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan resort pemenang penghargaan utawa kanggo pesenan nginep sabanjure, bukak: https://www.sandals.com/resorts/ or https://www.beaches.com/resorts/. Kanggo sinau luwih lengkap babagan penawaran khusus kanggo klompok nyilem, bukak: https://www.sandals.com/group-specials/

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.