News

Lali Boeing! Delta nganggo Airbus: Pesenan pesawat $ 14 milyar ditutup

Pilih basa sampeyan
DELTALOGO
DELTALOGO
ditulis dening editor

Tetep kerja ing omah? Iki dudu prioritas utama kanggo Delta Air Lines sing berbasis ing AS saiki.

Print Friendly, PDF & Email

Tetep kerja ing omah? Iki dudu prioritas utama kanggo Delta Air Lines sing berbasis ing AS saiki. Champagne mili ing Eropa bengi iki, sawise Delta Air Lines sing berbasis ing AS komitmen kanggo mbuwang US $ 50 milyar kanggo pesenan pesawat dudu karo Boeing, nanging karo saingan Airbus ing Eropa.

Delta milih Airbus A350-900 lan A330-900neo kanggo ngganti pesawat Boeing 747 lan 767 generasi lawas wiwit taun 2017 lan 2019.

Loro-lorone Boeing lan Airbus berjuang kanggo bagean ing pasar pesawat global. Sawise Airbus ngetung karo Emirat Emirat Arab lan A380, saiki Delta nambah pesanan $ 14 milyar kanggo 50 jet widebody saka Airbus.

Minangka imbalan, Boeing bubar nyetak gol karo Etihad Airways lan pesenan tenan kanggo 71 pesawat jembar Boeing sing ana 41 787-9s lan 30 787-10s.

Pesenan dening Delta kanggo 25 pesawat Airbus A350-900 sing paling canggih lan 25 pesawat Airbus A330-900neo sing maju cocog karo rencana pengeluaran modal lan modal Delta sing ana lan terus fokus maskapai kasebut kanggo nggawe investasi sing efektif lan efektif. armada

"Delta mesthi nyedhaki keputusan armada kanthi keseimbangan efisiensi ekonomi, paningkatan pengalaman pelanggan, integrasi jaringan lan total biaya kepemilikan," ujare Nat Pieper, Wakil Presiden Delta - Strategi Fleet lan Transaksi. "A350 lan A330neo ndhukung strategi jangka panjang, transoceanic lan gabung karo campuran pesawat Boeing lan Airbus sing nyedhiyakake keluwesan luar biasa kanggo jaringan global Delta uga pengembalian uang tunai sing kuwat kanggo para pemegang saham."

Airbus A350-900

Airbus A350-900 jarak jauh bakal nerusake optimasi Delta kanggo jaringan Pasifik, utamane dioperasikake ing rute jarak jauh antara AS lan Asia. Jet-jet kasebut diarepake bisa ngasilake 20 persen biaya operasional saben kursi dibandhingake karo pesawat Boeing 747-400 sing bakal diganti. Delta bakal ngirim A350 wiwit kuartal kaping kalih 2017.

A350-900 bakal didhukung dening rong mesin Rolls Royce Trent XWB sing hemat bahan bakar.

Airbus A330neo (A330-900)

A330-900neo widebody, minangka tambahan kulawarga A330 sing sukses Airbus sing nduwe efisiensi aerodinamika lan ekonomi sing luwih gedhe, bakal digunakake ing pasar trans-Atlantik jarak menengah uga rute pilihan sing nyambungake Pantai Barat AS lan Asia. Pesawat kasebut dijadwalake mlebu armada Delta ing taun 2019 lan bakal ngirit 20 persen biaya operasional per kursi liwat pesawat Boeing 767-300ER sing bakal diganti.

A330neo nduweni mesin Rolls Royce Trent 7000 sing dibangun kanthi teknologi sing padha karo Trent XWB ing Airbus A350.

Delta miwiti nganyari maneh armada terstruktur ing taun 2011 kanthi pilihan pesawat Boeing 737-900ER anyar bebarengan karo pesawat regional Boeing 717s lan kelas loro Bombardier CRJ-900, lan nerusake transaksi kanggo pesawat Airbus A321 lan A330.

Pesawat kasebut ngganti pesawat teknologi lawas sing ora efisien, ngasilake peningkatan biaya sing akeh lan nambah kepuasan pelanggan. Maskapai kasebut terus nandur modal ing produk onboard lan fasilitas sing kasedhiya kanggo pelanggan ing kabeh armada domestik lan internasional kalebu instalasi satelit transoceanic Wi-Fi, Delta Studio sing nampilake perpustakaan pemrograman streaming gratis uga luwih saka 1,000 on- nuntut film, acara televisi lan musik ing monitor kursi mburi definisi tinggi, lan perbaikan layanan liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.