24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Kuba nganyari aturan entri COVID-19 kanggo turis manca

Kuba nganyari aturan entri COVID-19 kanggo turis manca
ditulis dening Harry S. Johnson

Otoritas Kuba ngumumake manawa negara kasebut nganyari update kondisi turis asing.

Turis kudu ngisi formulir khusus babagan status kesehatan sadurunge teka ing pulau kasebut. Sawise teka, wong asing bakal duwe thermometry ing bandara. Tes PCR gratis kanggo coronavirus uga bakal ditindakake ing kana. Asil analisis bakal kasedhiya sajrone 24 jam sabanjure sawise tekan.

Yen wong sing tekan negara kasebut ora duwe asuransi Covid-19, mula dheweke kudu tuku asuransi kesehatan Kuba kanthi rega $ 30.

Saben hotel ing Kuba bakal duwe tim medis, kalebu dokter, perawat lan ahli epidemiologis. Dheweke bakal ngawasi kesehatan turis lan karyawan. Yen tes PCR turis positif, dheweke bakal dirawat ing rumah sakit, lan sedulur lan kanca sing teka bareng bakal diisolasi ing zona karantina hotel sing ditunjuk khusus.

Tamu bisa pindhah-pindhah ing hotel tanpa tutup, nalika ndeleng jarak sosial, mung staf hotel sing kudu nganggo topeng.

Nanging, sajrone pindhah menyang hotel saka hotel, turis kudu nganggo topeng.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.