24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hong Kong tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Hong Kong Airlines ngumumake pesawat Ngrangkul "Ngarep" Kong

Hong Kong Airlines ngumumake pesawat Ngrangkul "Ngarep" Kong
Hong Kong Airlines ngumumake pesawat Ngrangkul "Ngarep" Kong
ditulis dening Harry S. Johnson

Hong Kong Airlines bakal ngoperasikake pesawat "Ngarep" Kong surup khusus ing dina Sabtu, 24 Oktober 2020. HX852 bakal mangkat Bandara Internasional Hong Kong jam 4:30, mabur ing jarak 200 mil laut saka Hong Kong liwat segara China Selatan.

Sajrone penerbangan 90 menit, penumpang bakal nemu srengenge sing apik banget saka langit, uga seneng ndeleng pemandangan udara sing apik ing Hong Kong, kegiyatan sing disenengi para plancong nalika plancongan lan ndharat.

"Minangka salah sawijining operator omah ing kutha kasebut, Hong Kong Airlines bangga bisa ngladeni warga Hong Kong lan para pelanggan jaban rangkah suwene 15 taun. Pandemi saiki duwe pengaruh dawa ing macem-macem sektor bisnis ing masarakat, utamane sing ana ing industri lelungan.

"Nalika Hong Kong Airlines terus ngupayakake ngatasi badai iki, kita uga pengin menehi panjurung marang mitra bisnis lan wong liya sing kena pengaruh supaya tetep ngarep-arep, lan tetep tangguh sajrone wektu tantangan iki," ujare Ketua Hong Kong Airlines, Pak Hou Wei .

Kanthi pertimbangan keamanan minangka prioritas utama, Hong Kong Airlines mbatesi jumlah peserta lan bakal ngoperasikake penerbangan kasebut kanthi pesawat Airbus A320.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.