Maroko: 8.11 yuta pengunjung ing wulan Januari-September 2014

0a1_43
0a1_43
ditulis dening editor

RABAT, Maroko - Maroko nampani 8.11 yuta turis ing sangang sasi pisanan 2014, gain 4 persen dibandhingake karo periode sing padha ing 2013, Managing Director of Moroccan National Tourist

Print Friendly, PDF & Email

RABAT, Maroko - Maroko nampani 8.11 yuta turis ing sangang sasi pisanan 2014, gain 4 persen dibandhingake periode sing padha ing 2013, Managing Director of Moroccan National Tourist Office (ONMT) Abderrafie Zouiten ngandika.

Pendapatan saka turis non-penduduk tambah 1.9 persen dadi 44.9 milyar dirham, miturut angka sing dicethakake ing rapat Dewan Direksi ONMT, sing dianakake ing pimpinan Menteri Pariwisata, Lahcen Haddad.

Ing periode Januari-September, nginep sewengi ing hotel tambah 5 persen dadi 15.32 yuta sewengi.

"Wutah sajrone limang wulan pisanan yaiku 9% sadurunge mudhun nganti 4% antarane Juni lan September amarga efek gabungan saka wabah virus Ebola, kahanan geopolitik ing wilayah MENA lan penundaan Piala Bangsa-Bangsa Afrika".

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.