24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Teknologi Honeywell mbantu pilot ngindhari landasan pacu

landasan pacu
landasan pacu
ditulis dening editor

ORLANDO, FL - Honeywell ngumumake dina iki yen wis nganyarke upgrade piranti lunak menyang Sistem Kesadaran lan Sistem Penasihat Runway sing bakal menehi tandha pilot yen pendekatan menyang bandara ora aman

Print Friendly, PDF & Email

ORLANDO, FL - Honeywell ngumumake dina iki yen wis ngembangake upgrade piranti lunak menyang Sistem Kesadaran lan Sistem Penasihat Runway sing bakal menehi tandha pilot yen pendekatan menyang bandara ora ana ing amplop toleransi sing aman kanggo jalur kacepetan lan ngleyang.

Pendekatan sing stabil yaiku salah sawijining pesawat nyedhaki landasan pacu kanthi toleransi sing aman kanggo kacepetan lan jalur ngleyang sing paling luweh. Pendekatan njaba toleransi iki, biasane dhuwur banget utawa cepet banget, bisa nyebabake pendaratan sing angel, pesawat mabur liwat ujung landasan pacu utawa anomali liyane sing ngrusak pesawat, nyebabake cedera penumpang utawa malah bisa ngancurake nyawa.

"Wisata balapan mlayu nggambarake 96 persen saka total kacilakan sing ana gandhengane karo landasan pacu lan wis ngentekake jutaan dolar ing industri sajrone 10 taun kepungkur," ujare Bob Smith, wakil presiden Advanced Technology. "Upgrade teknologi pendekatan sing stabil iki bakal dadi instalasi sing cepet lan gampang sing bakal nyuda kemungkinan plancongan ing landasan pacu lan minangka solusi efektif lan biaya jangka pendek kanggo masalah sing ana ing industri minangka salah sawijining masalah keamanan paling gedhe: landasan pacu lan pendaratan sing angel. "

Dirancang kanggo ningkatake kesadaran situasional awak kru penerbangan, sistem Honeywell minangka fungsi piranti lunak sing nggunakake posisi Sistem Posisi Global (GPS) pesawat, posisi gir pendaratan, posisi tutup pendaratan, kacepetan pesawat, kacepetan vertikal, profil pendekatan lan informasi database landasan pacu Honeywell sing bakal diwenehake wara-wara lisan menyang kru penerbangan yen kriteria pendekatan sing stabil ora bisa dipenuhi. Ing kahanan kebangkrutan normal, ora ana saran sing bakal dirungokake.

Teknologi pendekatan sing stabil karo Honeywell duwe modal ing database terrain lan landasan pacu ing saindenging jagad, sing wis kabukten luwih saka 800 yuta jam penerbangan, lan bakal kasedhiya minangka upgrade piranti lunak ing pertengahan taun 2009. Sistem kasebut wis ana ing simulator lan uji coba penerbangan lan samesthine bakal disertifikasi dening FAA lan EASA ing pungkasan taun 2008.

Ing taun 2004, Honeywell uga nggawe Runway Awcious and Advisory System (RAAS) minangka upgrade piranti lunak menyang database terrain ing saindenging jagad Honeywell. RAAS nyedhiyakake kesadaran kahanan sing luwih apik kanggo mbantu ngrampungake acara sing bisa nyebabake mlebu landasan pacu kanthi menehi penasihat aural kanggo kru penerbangan nalika taksi, lepas landas, pendekatan pungkasan, pendaratan lan ngluncurake ing landasan pacu lan dalan pajak. RAAS dipasang ing luwih saka 1,600 penerbangan bisnis lan pesawat transportasi komersial.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.