News

Maskapai jembar lan pesawat A380 paling gedhe ing donya

Pilih basa sampeyan
A380_0
A380_0
ditulis dening editor

Following two consecutive years of record deliveries and capacity increases, 2014 saw Emirates adding 27 aircraft – 13 Airbus A380s, 12 Boeing 777-300ERs two Boeing 777 freighters – to its fleet.

Print Friendly, PDF & Email

Following two consecutive years of record deliveries and capacity increases, 2014 saw Emirates adding 27 aircraft – 13 Airbus A380s, 12 Boeing 777-300ERs two Boeing 777 freighters – to its fleet. These included its 50th A380 and its 100th 777-300ER aircraft, strengthening Emirates’ position as the world’s largest operator of both the A380 and 777. These modern and efficient aircraft not only help reduce environmental impact, but also enable Emirates to offer the latest facilities and comfort on board.

Emirat, maskapai internasional paling gedhe ing donya, bakal diwiwiti 2014 minangka maskapai penerbangan kanthi armada penumpang jembar paling gedhe ing jagad 218, saliyane 14 kapal angkut.

Ngelingi taun penting sing ditandhani karo pirang-pirang tantangan eksternal, Sir Tim Clark, Presiden Emirates Airline ujar: "Ing taun iki kita nempuh operasi kurang saka 80 dina amarga upgrade landasan pacu ing bandara hub, konflik regional sing kena pengaruh operasi lan rute penerbangan kita, wabah Ebola, fluktuasi rega minyak lan kurs mata uang, lan kahanan sing durung mesthi ekonomi ing akeh pasar ing saindenging jagad.

"Senadyan kabeh, Emirat terus berkembang, nambah kapasitas sing padha karo maskapai ukuran menengah nalika njaga faktor beban kursi. Kita uga nggedhekake lan nguatake jaringan global, sing menehi kita keluwesan kanggo ngatasi kejut regional lan nyusun strategi kanthi strategis kanggo nggedhekake kesempatan. Kita ngrampungake tantangan jangka pendek, nanging ora ngganggu rencana jangka panjang. Iki sebabé Emirat terus nandur modhal kanggo teknologi lan inisiatif anyar kanggo nambah penawaran produk lan pengalaman pelanggan. "

Wutah lan panyambungan

Since January 2014, Emirates has carried over 45 million passengers, operating 3,516 flights per week on average. The airline carried over 2.1 million tonnes of cargo, served over 47 million meals and flew 756 million kilometres – equivalent to circumnavigating the globe 18,552 times.

Emirat ngenalake layanan menyang wolung tujuan anyar ing taun iki, kanthi saben titik anyar nambah jumlah kombinasi pasangan kutha sing ditawakake maskapai kanggo pelanggan luang, bisnis lan kargo ing jaringan global. Kutha anyar sing diluncurake ing taun 2014 yaiku: Kiev, Taipei, Boston, Abuja, Chicago, Oslo, Brussels lan Budapest.

Kajaba iku, Emirat nambah frekuensi menyang 20 tujuan sing ana, nambah pilihan penerbangan kanggo para pelanggan.

Pengiriman Emirat mbukak dalan kanggo ngluncurake 10 tujuan A380 anyar kalebu Zurich, Barcelona, ​​London Gatwick, Kuwait, Mumbai, Frankfurt, Dallas / Fort Worth, San Francisco, Milan lan Houston. Emirat saiki ngoperasikake kapal penggedhe A380 dadi 32 tujuan sing dijadwalake. Ing 2014, Emirat uga memimpin layanan A380 siji-sijine menyang Glasgow, Manila, Tehran lan Wina.

On the cargo front, Emirates SkyCargo marked a momentous year with the move of its freighter operations to Dubai World Central’s (DWC) Al Maktoum International Airport in May. Its new cargo terminal at DWC offers the capacity that positions Emirates SkyCargo for future growth, and enables the cargo division to provide a better experience for its customers.

Teknologi kanggo nambah pengalaman pelanggan

Emirat terus dadi jejak kanggo konektivitas onboard, nandur modal luwih saka $ 20 yuta saben taun kanggo nginstal lan ngoperasikake sistem panyambungan inflight. Layanan Wi-Fi kasedhiya ing luwih saka 80 pesawat ing armada Emirat, lan maskapai kasebut pengin nggulung kabeh pesawat kasebut.

Luwih penting, Emirat menehi subsidi utawa ngilangi data sing larang regane kanggo para penumpang. Emirates nganyari piranti lunak kanggo pungkasane menehi akses tanpa winates lan gratis menyang Wi-Fi. Saiki, penumpang seneng 10MB data gratis pisanan ing akehe pesawat A380 Emirat. Dheweke mbayar token US $ 1 kanggo 500MB sabanjure.

Ing taun iki, Emirat ngenalake Aplikasi Emirates kanggo iPad lan iPhone, sing dadi populer. Versi iPhone diundhuh dening luwih saka 180,000 pangguna sajrone enem minggu pertama diluncurake. Aplikasi seluler Emirat ngidini para pelanggan bisa ngatur kabeh aspek pesenan kanthi gampang. Aplikasi Emirates kanggo iPhone uga nduweni kemampuan kanggo mriksa lan ndownload pass boarding langsung menyang Passbook. Ngirim kabar babagan check-in, pesawat, ganti gerbang, nomer sabuk bagasi, lan liya-liyane.

Emirat lan Dubai - tuwuh bareng

Saka Mei nganti Juli, Emirat nggawe 20 pesawat lan nyuda penerbangan menyang luwih saka 40 tujuan sajrone 80 dina nalika bandara Dubai International nindakake pangopènan lan nganyari landasan pacu. Minangka operator paling gedhe ing DXB, Emirates uga entuk prestasi paling gedhe, nanging upgrade prekara penting wis sukses lan nambah kapasitas sing dibutuhake ing bandara.

Ing wulan November, laporan dening Oxford Economics ngramal yen pengaruh ekonomi sakabehe kanggo kegiatan penerbangan lan pariwisata kalebu $ 53.1 milyar ing taun 2020, utawa 37.5% PDB Dubai, lan ndhukung luwih saka 754,500 lapangan kerja ing Dubai.

Ing taun iki, Emirat ngluncurake kampanye 'ndeleng sampeyan ing Dubai' $ 20 yuta kanthi kemitraan karo Departemen Pariwisata lan Pemasaran Dagang (DTCM) Dubai, kanggo promosi Dubai ing saindenging jagad.

Nyambungake wong lan hawa nafsu

Merek sing kuat minangka pembeda bisnis sing penting lan, ing wulan Februari, Emirat dadi merek maskapai paling terkenal kanggo taun kaping 3 berturut-turut ing laporan Brand Finance Global 500, kanthi nilai merek $ 5.48 milyar.

Sponsor global Emirat sing misuwur terus menehi kontribusi kanggo kesadharan merek lan afinitas. Ing 2014, Emirat nglakokake kampanye global sing sukses kanthi superstar bal-balan Pelé lan Cristiano Ronaldo. Cocog karo Piala Dunia FIFA, kampanye kasebut ngasilake luwih saka 260 yuta tontonan.

Ing wulan Juli, Emirat nandatangani perjanjian telung taun karo Benfica, klub bal-balan sing paling sukses ing Portugal, dadi Mitra Maskapai Resmi nganti 2016. Wiwitan Desember, Emirat lan AC Milan nandatangani kontrak sponsor limang taun anyar sing bakal nambah kehadiran maskapai kasebut ing klambi klambi nganti taun 2019-2020.

Ing wulan September, Emirat ngubungake penggemar musik karo sponsor Arab Idol Musim 3, acara TV realita populer sing ditonton dening pamirsa Arab ing saindenging jagad.

Emirat uga nambah komitmen kanggo tenis nalika mlebu karo Terbuka Australia kanggo kemitraan Grand Slam anyar, ngluncurake kesepakatan pirang-pirang taun.

Ing wulan Januari, Emirat ngumumake perjanjian sponsor kanggo Piala Dunia Rugbi 2015 lan 2019. Emirat uga nambah sponsor pejabat pertandingan Papan Rugby Internasional (IRB) nganti pungkasan taun 2019. Iki pisanan ing Piala Dunia Rugby (RWC) sejarah manawa hak diwenehake kanggo merek kaos pejabat pertandingan sajrone turnamen kasebut. Emirat uga nandatangani perjanjian karo Lions, salah sawijining tim rugbi paling apik ing Afrika Selatan, kanggo perjanjian sponsor limang taun ing wulan Desember.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.