24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Program anyar India campuran spiritualisme karo pariwisata

0a1_113
0a1_113
ditulis dening editor

NEW DELHI, India - Nggawe metu saka Italia lan Arab Saudi sing dikepung dening akeh jamaah saben taun, program anyar sing nyawiji spiritualisme karo pariwisata saiki lagi diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email

NEW DELHI, India - Nggawe metu saka Italia lan Arab Saudi sing dikepung dening akeh jamaah saben taun, program anyar sing nyawiji spiritualisme karo pariwisata saiki lagi diwiwiti.

Kanthi tujuan kanggo narik kawigaten para turis, pamrentah nggawe rencana kanggo nggawe papan suci lan monumen warisan ing macem-macem wilayah ing negara kasebut. "Yen sampeyan ndeleng pariwisata spiritual ing saindenging jagad, iku gedhe banget. Ana tlapakan gedhe ing Roma ing Italia lan padha karo kedadeyan Mekkah Medina… Kanthi cara sing padha, kita uga kudu nemokake aspek potensial sing akeh, kalebu epic lan spiritualitas, "ujare Menteri Pariwisata lan Budaya Mahesh Sharma, nalika ngluncurake tiket kanggo Taj Mahal ing Makam Agra lan Humayun ing Delhi, kajaba 24 × 7 Bantuan Turis India Luar Biasa bebarengan karo Kartu Sambutan Khusus kanggo turis asing sing teka ing 9 bandara internasional.

Meluncurake skema promosi situs pariwisata lan budaya, dheweke ujar manawa "Perdana Menteri nyedhiyakake 500 crore kanggo pengembangan limang sirkuit wisata kayata Ganga, Krishna, Buddha, Timur Laut lan Kerala. Kajaba iki, pangembangan pitung tujuan ziarah kalebu Gaya, Amristar, Mathura lan Velankanni bakal dikembangake, "tambahnya.

Menteri pariwisata lan budaya uga ngluncurake e-poster Swachchh Bharat Swachchh Smarak, buklet ing Badhte Kadam Hunar Se Rozgar Tak, Swachh Bharat Swachh Pakwan (Hunar Zayka), Pangembangan Destinasi Proyek Mega Gwalior, Buku Braille ing Monumen Delhi lan Adarsh ​​Smarak, sing tujuane ngembangake 25 monumen kanthi fasilitas kayata Wi-Fi, pusat panggunaan cacat lan interpretasi.

Ngandharake babagan macem-macem proposal kanggo ningkatake pariwisata, dheweke ujar manawa kementerian kasebut ngrencanakake nawakake layanan turis end-to-end kanggo turis internasional, kalebu taksi GPS lan layanan helikopter. "Helpline sing diluncurake saiki kasedhiya ing rong basa kayata Inggris lan Hindi. Bakal enggal diupdate dadi 12 basa kalebu Jepang lan Cina, ”ujare.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.