News

Industri pariwisata India nalika tuwuh

IndiaTourisme
IndiaTourisme
ditulis dening editor

Industri pariwisata India tansaya 10 persen taun-taun ing taun pungkasan 2014, miturut menteri pariwisata India Mahesh Sharma.

Print Friendly, PDF & Email

Industri pariwisata India tansaya 10 persen taun-taun ing taun pungkasan 2014, miturut menteri pariwisata India Mahesh Sharma. Sharma uga ujar manawa dheweke arep narik 11 yuta turis ing jaban rangkah ing 2015.

angka 11 yuta yaiku 1 persen saka 1.1 milyar wisatawan internasional sing teka. Sharma nglaporake ing sawijining konferensi pers yen ana sawetara reformasi kanggo mbantu industri pariwisata nggayuh angka iki. Iki bakal nuduhake 57 persen saka 6.58 yuta Kedatangan Turis Asing (FTA) ing India ing 2014. Nomer sing cocog ing 2013 yaiku 6.15 yuta. Pangentukan devisa pariwisata ing India ana $ 17.6 milyar, 5.2 persen luwih saka $ 2013 milyar ing taun 16.7.

Pendatang asing tekan puncak ing Oktober kanthi 656,000 wong sing teka, bisa uga amarga akeh turis sing teka ing Diwali lan Navaratri, rong festival utama India. Juli lan Agustus tuwuh paling dhuwur saben taun ing 12.9 persen lan 16.9 persen, lan 572,000 lan 569,000 wong sing teka

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.