24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahrain budaya Warta Pamrentah Israel Breaking News News Keslametan USA Breaking News Maneka Warta

Bahrain - Israel dadi kekancan saiki

Bahrain - Israel dadi kekancan saiki
bahis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Delegasi gabungan AS-Israel rapat ing Bahrain dina iki kanggo nandatangani serangkaian perjanjian bilateral ing antarane Israel lan Bahrain, kalebu sing diarani Gabungan Bersama sing bakal nggawe hubungan diplomatik kanthi resmi ing rong negara kasebut.

Penerbangan El Al 973 dijadwalake mangkat saka Bandara Ben Gurion menyang Tel Aviv menyang Manama jam 11.00 esuk dadi penerbangan nonstop komersial pertama kali saka Israel menyang kerajaan Teluk. 973 uga kode negara telpon kanggo Bahrain. Simbol sing padha digunakake karo UAE.

Dina Minggu sore, delegasi AS - dipimpin Sekretaris Keuangan Steven Mnuchin utusan khusus Gedung Putih kanggo konflik Israel-Palestina Avi Berkowitz - bakal terus menyang Uni Emirat Arab kanggo rapat.

Nanging, bertentangan karo laporan anyar, delegasi Israel - dipimpin dening Penasihat Keamanan Nasional Meir Ben-Shabbat lan direktur jenderal Menteri Luar Negeri Alon Ushpiz - ora bakal gabung karo kolega Amerika ing Abu Dhabi. Nanging, dheweke bakal bali menyang Israel nalika dina Minggu sore.

Pejabat Direktur Jenderal Perdana Menteri Ronen Peretz uga bakal melu perjalanan kasebut, uga direktur jenderal sawetara kementerian Israel. Dina Selasa, delegasi senior UEA, kalebu rong menteri kabinet paling dhuwur, bakal teka ing Israel kanggo bilateral rundingan kasebut ditrapake kanggo ngetrapake perjanjian normal karo Israel sing ditandatangani ing Washington wulan pungkasan.

Banjur ing dina Minggu sore, Israel lan Bahrain bakal mlebu sawetara nota pangerten, kalebu "Komite Gabungan babagan nggawe hubungan diplomatik, tentrem lan ramah."

Hubungan kasebut diarepake uga kalebu kerja sama pariwisata.

Saiki durung jelas apa dokumen iki bakal digawa menyang kabinet Israel lan / utawa Knesset kanggo disetujoni. Kayane Jaksa Agung Avichai Mandelblit nuntut persetujuan kasebut kudu ditanggepi paling ora, amarga ngemot sawetara kewajiban ing Israel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.