Breaking News Internasional Breaking News US Jerman Breaking News News wong Pengumuman Pers Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Penerbit eTN Juergen Steinmetz nampa Penghargaan Presiden Internasional SKAL

Juergen-Steinmetz
Juergen-Steinmetz
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Watesan lelungan lan langkah-langkah kesehatan ditindakake amarga pandemi global COVID-19, Skål Internasional kaping pisanan ing sejarah nglakokake Majelis Umum Tahunan virtual ing taun 2020.

Majelis sukses iki ditindakake dina iki kanthi dipimpin dening Presiden Internasional Skål, Peter Morrison, adhedhasar ing New Zealand, lan moderat dening Jean-François Coté, Skål International Quebec lan International Councilor Skål International Canada.

Juergen Steinmetz, penerbit saka eTurboNews diakoni dening Peter Morrisson kanthi Penghargaan Presiden. Steinmetz minangka anggota SKAL Club sing wis suwe ing Duesseldorf, Jerman. Sing dianugerahi yaiku Andrew Wood, SKAL Bangkok Thailand, sing uga dadi kontributor dawa eTurboNews. Penghargaan kaping telu diwenehake karo Steve Richter, anggota SKAL Washington, DC, AS.

Draft otomatis
jtsskaljts

Steinmetz ujar: "Aku andhap asor lan kaget nampa pengakuan iki saka SKAL International. SKAL babagan kekancan lan intine industri pariwisata lan pariwisata. Aku bangga dadi anggota SKAL. Keanggotaan ing Klub asli Duesseldorf iku penting banget kanggo aku lan njaga sesambungan sing dibutuhake banget ing antarane omahku sing apik suwene 32 taun, Honolulu, Hawaii, lan Duesseldorf, Jerman, kutha sing dak tresnani, aku gedhe lan aku bakal mesthi uga nelpon omah. Keanggotaan ing SKAL Duesseldorf njaga koneksi iki tetep urip. SKAL minangka gerakan global, lan aku seneng dadi bagean. ”

Penerbit eTN Juergen Steinmetz nampa Penghargaan Presiden Internasional SKAL
Peter Morrison, Presiden Dunia SKAL
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.