News

Pariwisata: Kanggo ngisi Bangkok kanthi warna-warni ing parade Discover Thainess

Discover-Thainess-Parade_01-680x300
Discover-Thainess-Parade_01-680x300
ditulis dening editor

Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngumumake siyap kanggo ngrayakake pembukaan kampanye pemasaran "global Discover Thainess" global, kanthi pawai sing luar biasa

Print Friendly, PDF & Email

Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngumumake siyap kanggo ngrayakake pembukaan kampanye pemasaran global "2015 Discover Thainess", kanthi pawai sing luar biasa sing bakal ngisi Bangkok kanthi warna-warna lan kenangan sing apik banget tanggal 14 Januari 2015. .

Kobkarn Wattanavrangkul, Menteri Pariwisata lan Olahraga ujar: "Thailand bakal nggawa kamulyan tradhisi lan budaya Thailand saka kabeh wilayah ing negara kasebut menyang Bangkok sajrone sawijining wayah sore, kanthi prosesi 3.5 kilometer prosesi sing nuduhake kebanggaan bangsa kasebut. Turis lokal lan manca negara duwe kesempatan kanggo ngrasakake kapercayan tradisional kerajaan lan tradhisi sing wis lawas, sing nggawe budaya Thailand, cara urip Thailand, lan pengalaman Thailand unik banget sajrone wektu sing cendhak nanging ora bisa dilalekake. "

Parade "2015 Discover Thainess" bakal kalebu enem prosesi luar biasa. Judhul saka 3.5 kilometer saka enem profesi gedhe bakal dadi replika 12-meter saka suphannahong regal, utawa kapal emas, kapal tongkat kerajaan kanthi 16 prau sing ditampilake ing kabeh kamulyan sing nuduhake kamulyan lan kekuwatan raja Thailand. Sawise prosesi replika Suphannahong regal bakal dadi pelampung sing apik banget sing nampilake seni rupa Thailand sing apik ing crita Ramakien, utawa Ramayana India versi Thailand.

Prosesi kaping kalih bakal nampilake perayaan gedhe Thailand, saka limang wilayah kalebu float sing digawe kanthi rumit sing nggambarake tradisi Salung Luang (mangkok sedhekah gedhe) sing khas kanggo wilayah Lor, Songkran utawa Taun Baru Thailand saka Wilayah Tengah, tradisi Wax Prosesi Kastil saka sisih Lor Lor, Werna Woh-wohan lan Fantasi saka wilayah Wétan, lan Chak Phra, utawa ngangkut gambar Buddha, saka sisih Kidul.

Kanggo pertama kaline ing Ratchaprasong Intersection, para turis lan turis bakal seneng banget karo pagelaran kain udara saka Leng Rachanikorn Keawdee, juara Thailand Talenta musim 2. Prosesi kaping tiga minangka cara urip Thailand bakal nampilake seni masakan Thailand lan warisan sutra Thailand, lan prosesi kaping papat bakal gumunggung ing tinju Thailand utawa Muay Thai sing misuwur. Prosesi kaping lima "Siam Sanuk" bakal nampilake macem-macem faktor "nyenengake Thailand", banjur prosesi pungkasan "Smiles of Siam", sing nuduhake keramahan lan kesiapan masarakat Thailand kanggo nampani para turis.

Pak Kalin Sarasin, Ketua Dewan TAT ujar: "Saben unsur parade" 2015 Discover Thainess "sing bakal teka wis dipilih kanthi tliti kanggo nggambarake kamulyan tradhisi lan budaya Thailand uga pinunjul sejarah kita. Prosesi kasebut bakal dadi tontonan langka ing jantung Bangkok, lan bakal dadi pengalaman sing sepisan. Dadi turis lan turis dijaluk kanthi ramah kanggo nemokake Thainess ing taun 2015 lan pirang-pirang taun suwene. ”

Pawai kasebut dijadwalake ditindakake tanggal 14 Januari 2015, wiwit jam 1700. Bakal diwiwiti saka Stadion Nasional ing Persimpangan Pathumwan lan mlebu ing dalan sing apik banget lan warna ing dalan Rama I menyang Persimpangan Ratchaprasong sadurunge dadi Ratchadamri Road lan rampung ing Taman Lumpini. Bakal ana telung tahap sing nuduhake acara kasebut ing Siam Discovery Center (panggung utama), lan rong tahap luwih cilik ing Ratchaprasong Intersection lan ing Taman Lumpini (plaza Monumen King Rama VI).

Upacara pambukaan dijadwalake dipimpin dening Perdana Menteri Jenderal Prayut Chan-o-cha. Acara kasebut bakal disiarake langsung dening Kolam Televisi Thailand.

Gubernur TAT, Pak Thawatchai Arunyik, ujar: "TAT pengin ngundang kabeh turis lan pemangku kepentingan industri pariwisata uga warga masarakat kanggo melu prayaan mewah iki sing ditandhani karo ngluncurake kampanye" Discover Thainess 2015 ". Sampeyan bisa dadi bagean kanggo ngrayakake kapercayan tradisional lan tradhisi lokal sing mbedakake Thailand saka kabeh negara liya. "

Kedatangan internasional ing 2015 dijangka bakal munggah 13 persen dadi 28 yuta lan bathi saka pengunjung manca 16 persen dadi 1.35 triliun Baht.

Perayaan pambukaan gedhe kampanye "2015 Discover Thainess" bakal dianakake bareng karo Festival Pariwisata Thailand 2015, sing dijadwalake bakal ditindakake wiwit tanggal 14-18 Januari 2015, wiwit taun 1600–2200 jam ing Taman Lumpini.

Gambar saka konferensi pers "2015 Discover Thainess", sing dianakake tanggal 7 Januari 2015 ing Bangkok.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.