Abu Dhabi - Penerbangan Tel Aviv ing Etihad Airways

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Etihad nggawe sejarah kanthi penerbangan penumpang pertama saka GCC menyang Israel

Etihad Airways, maskapai nasional UAE, bakal dadi operator GCC pertama sing ngoperasikake penerbangan penumpang komersial menyang lan saka Israel, sing nggawa pimpinan plancongan lan turis utama Israel ing UAE.

Penerbangan bersejarah kasebut, diterbitake kanthi kemitraan karo Maman Group, bakal mangkat saka Tel Aviv tanggal 19 Oktober, sing dioperasikake karo pesawat Etihad Boeing 787 Dreamliner kanggo lelungan telung setengah jam saka Israel menyang UAE. Perjalanan bali bakal mangkat saka Abu Dhabi tanggal 21 Oktober.

Minangka misi perdagangan lelungan, penerbangan kasebut bakal nggawa klompok pimpinan industri pariwisata, pembuat keputusan perusahaan utama, agen perjalanan, lan agen kargo, bebarengan karo media kanggo ngrasakake Abu Dhabi lan UEA sing luwih jembar, kanthi undhangan Etihad Airways lan perwakilan saka Industri pariwisata Abu Dhabi.

Iki minangka pangembangan paling anyar ing kerjasama sing akeh ing antarane rong negara kasebut sawise nggawe hubungan diplomatik, lan ditandatangani Perjanjian Abraham antara UEA lan Israel ing Washington DC tanggal 15 September. Iki uga ngetutake penerbangan komersial simbolis pertama maskapai nasional El Al antara Tel Aviv lan Abu Dhabi tanggal 31 Agustus.

Mulia, Mohamed Mubarak Fadhel Al Mazrouei, Ketua Etihad Aviation Group, ujar: "Penerbangan dina iki minangka kesempatan bersejarah kanggo pengembangan kemitraan sing kuat ing UAE, lan ing Israel, lan Etihad minangka maskapai nasional, seneng banget bisa dadi pemimpin utama cara. Kita mung miwiti njelajah potensial jangka panjang saka hubungan sing mentas dijalin kasebut, sing bakal bisa nguntungake ekonomi kaloro negara, utamane ing bidang perdagangan lan pariwisata, lan pungkasane masarakat sing ngarani wilayah sing beda-beda lan apik iki omah. ”

Minangka fasilitator penting perdagangan, penerbangan antarane Tel Aviv lan Abu Dhabi uga bakal nggawa kargo komersial sing diwenehake, lan dituju kanggo poin ing jaringan global Etihad, saliyane karo para tamu komersial.

Cocog karo penerbangan komersial pertama lan kanggo ngrayakake perjanjian perdamaian pungkasan antara UEA lan Israel, Etihad dadi maskapai penerbangan non-Israel pertama ing Timur Tengah sing ngluncurake situs web khusus kanggo pasar Israel ing basa Ibrani. Uga kasedhiya ing basa Inggris, versi Israel situs web resmi maskapai kasebut ngemot konten digital kalebu informasi lengkap babagan operasi, produk, layanan, lan jaringan Etihad. Situs iki uga kalebu pandhuan tujuan Abu Dhabi.

Minangka maskapai nasional UEA, Etihad Airways minangka salah sawijining maskapai penerbangan terkenal ing donya, sing terkenal amarga layanan sing ora ana tandhingane, kabin utama industri, lan keramahan Arab sing asli.

Print Friendly, PDF & Email