Jota Aviation mlebu ing Bandara Biggin Hill London

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Jota Aviation mlebu ing Bandara Biggin Hill London

Jota Penerbangan, charter spesialis lan maskapai kargo, mbukak basis operasional ing Bandara Biggin Hill London.  

Saiki adhedhasar ing London Southend Airport, Jota Aviation spesialisasi ing layanan penumpang lan kargo, kalebu penerbangan charter kanggo industri olahraga, perusahaan, musik lan film.

Andy Green, CEO, Jota Aviation ujar: "Kanthi jarak kasebut ing Ibukutha, London Biggin Hill minangka lokasi sing cocog kanggo nerusake pertumbuhan ing operasi kita. Iki minangka langkah sing positif banget, lan kita ngarep-arep menehi kabeh reaksi reaksi cepet marang para pelanggan sing wis dikenal. Aku seneng bisa nyedhiyakake penerbangan metu lan mlebu saka pangkalan anyar. "

Robert Walters, Direktur Komersial, Bandara Biggin Hill London, ujar: "Kanthi ekosistem bisnis aerospace sing adhedhasar ing kene, pangenalan Jota Aviation ing London Biggin Hill minangka pilihan sing apik nggambarake kaliber layanan lan pentinge strategis lokasi kanggo tuwuh bisnis

"Minangka siji-sijine bandara penerbangan bisnis sing khusus kanggo ibukutha sing tetep mbukak kanggo penerbangan penting sajrone pandemi Covid-19, kita bisa nyedhiyakake lingkungan komersial lan operasi sing aman kanggo tim Jota Aviation, lan kita ngarep-arep bisa nyekseni perusahaan kasebut terus sukses. ”

Print Friendly, PDF & Email