News

John Travolta dadi tuan rumah penghargaan "Living Legends of Aviation" Tahunan kaping 12

0a1a_3
0a1a_3
ditulis dening editor

BEVERLY HILLS, CA - John Travolta, "Duta Besar Penerbangan," bakal dadi tuan rumah "Living Legends of Aviation Awards" sing prestisius, sing bakal dianakake ing ruang bal Beverly Hilton tanggal 16 Januari

Print Friendly, PDF & Email

BEVERLY HILLS, CA - John Travolta, "Duta Besar Penerbangan Penerbangan," bakal dadi tuan rumah "Living Legends of Aviation Awards" sing prestisius, sing bakal dianakake ing ballroom Beverly Hilton tanggal 16 Januari 2015. Penghargaan Tahunan kaping 12 bakal menehi salam marang Bob Hoover lan ulang taune sing kaping 93, uga tamu-tamu khusus sing nekani Piagam "Legenda Hidup Penerbangan" iki.

John Travolta bakal nganakake telung Legenda anyar. Para pelamar anyar yaiku Bruce Whitman, ketua lan CEO FlightSafety; Herb Kelleher, pangadeg Southwest Airlines; lan Mayor Jenderal Carl McNair, pensiunan Angkatan Darat lan nganggep Bapak Penerbangan Angkatan Darat modern. Presentasi khusus kanggo Cynthia Zamperini-Garris, puteri Olimpiade, pahlawan lan inspirasi Perang Dunia II, almarhum Louis Zamperini.

Pak Herb Kelleher, pangadeg Southwest Airlines, bakal nampa Legenda "Penghargaan Pengusaha Penerbangan Sepanjang Masa".

Pak Elling Halvorson, pangadeg Helikopter Papillon, bakal dianugerahi penghargaan vertikal paling dhuwur, yaiku "Award of Fame Flight Vertical."

Michimasa Fujino, pangadeg lan CEO saka Perusahaan Penerbangan Honda, bakal diwenehi Legenda "Pimpinan Industri Penerbangan Taun Award."

Legenda Harrison Ford bakal menehi "Harrison Ford Aviation Legacy Award" kanggo Mark Baker, presiden lan CEO Asosiasi Pemilik Pesawat lan Pilot (AOPA).

Ulang tahun Legenda Buzz Aldrin sing kaping 85 bakal dirayakake ing Pesta Anugrah Sawise ing atap Beverly Hilton.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.