24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Kenya Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pahlawan Pariwisata: Agnes Mucuha saka Asosiasi Agen Perjalanan Kenya

Draft otomatis
agnes mucuha 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Agnes Mucuha minangka Chief Executive Officer ing Asosiasi Agen Plancongan Kenya ing Nairobi, lan saiki dadi pahlawan pariwisata lan ditambahake www.pawanes.pk .

Dheweke ngomong eTurboNews dina iki: "Kanthi andhap asor aku nulis kanggo nampa nominasi ing Balai Pahlawan Pariwisata Internasional. Aku seneng banget ngerti manawa rekan kerja ing industri ngrasa aku pantes dingerteni penting.

"Aku setya terus menehi kontribusi kanggo mbalekake industri pariwisata lan pariwisata liwat kepemimpinan strategis lan keterlibatan karo para pemangku kepentingan ing kabeh level nalika promosi babagan pariwisata luwih aman.

"Industri pariwisata lan pariwisata minangka industri sing kuat sing nyambung karo pirang-pirang sektor ing rantai regane, nggawe lapangan kerja lan akeh kesempatan kanggo investor lan nggawa pangarep-arep kanggo akeh wong sing entuk manfaat langsung utawa ora langsung saka industri iki.

"Aku ngarepake kolaborasi sing luwih cedhak karo mbangun maneh.lancaran ipara warga negara ing misi kita kanggo nggunakake teknologi lan inovasi minangka pemangku pemulihan sektor kasebut. ”

Draft otomatis
www.pawanes.pk

Agnes Mucuha dicalonake dening:

  1. Josephine Kuria, Klompok Plancongan Lordstown Ltd.: Ibu Agnes duweni sipat pimpinan sing apik kalebu integritas, empati, andhap asor, pengaruh, lan positip. Dheweke ahli maca wong lan adaptasi karo gaya manajemen sing dibutuhake.
  2. Stephen Mbatha, Emirat: Agnes pancen penting banget kanggo nggawe kolaborasi sing kuat karo para pemangku kepentingan industri; penting kanggo dicathet dheweke wis ngatasi kesenjangan antara Menteri Pariwisata, Agen Perjalanan, lan Maskapai Penerbangan. Dheweke wis nggawa harmoni menyang Industri Plancongan ing Kenya sajrone pandemi sadurunge lan Pasca-COVID-19. Aku kudu ngalem dheweke amarga ngatur serangkaian webinar sajrone pandemi COVID-19 ing platform kasebut, Airlines nuduhake langkah sing ditindakake sawise pandemi; sawetara target wis lan ora winates kanggo: • O&D Utama sing bisa didol Agen adhedhasar jadwal saiki sing nyedhiyakake konektivitas menyang tujuan kurang saka 5 jam lan uga ing sangisoré 8 jam. Iki minangka kunci amarga tren data saiki nggambarake pemulihan sing kuwat ing tujuan kasebut - wektu lelungan total dadi perhatian utama para wisatawan • Informasi babagan protokol lelungan pesenan kelompok. • Fokus ing lelungan F / J babagan fitur COVID-19 sing wis ditambahake kanggo para turis iki bakal mbantu Agen supaya bisa negesake sing padha karo segmen Perusahaan. • Tunjangan bagasi - tren data wis nuduhake pemulihan sing kuat ing antarane segmen pedagang, lan USP utama kanggo segmen iki? Kebijakan mbalekaken lan pedoman Pricing utama pasca-COVID-19.
    Aku nyalonake Agnes dadi Balai Pahlawan Pariwisata Internasional; dheweke pantes.
  3. Esther Mynyiri, Universitas Kenyatta: Aku nyalonake Ibu Agnes Mucuha dadi Balai Pariwisata Internasional.
  4. Nafisa Salim, Emirat
  5. Lenny Malasi, Uganda Airlines
  6. Musa Omusamiah: Agnes wis nuduhake kepemimpinan sing luar biasa ing KATA wiwit njupuk alih organisasi kasebut. Kita minangka industri ngalami keterlibatan sing luwih semangat lan mbayangake maneh ing sangisore kepemimpinan. Iki pancen wis adoh banget kanggo mesthekake Pemain Industri cukup duwe kekuwatan lan mula nggawe Kenya dadi pasar sing padhang. Aku nyaranake Agnes Mucuha kanggo penghargaan iki.

Penghargaan Pahlawan Pariwisata minangka pengakuan kanthi mbangun maneh. Lelungan lan Pariwisata Dunia Serikat ing pimpinan Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO; dening Dr. Peter Tarlow, Pariwisata Aman; lan dening Juergen Steinmetz, CEO saka Travel News Group.

Juergen Steinmetz ujar, "Kita seneng ngakoni Agnes sing wis nuduhake kepemimpinan sejatine kanggo langkah ekstra iki sajrone kahanan sing angel, sing bakal dikuasai sektor iki."

Kanggo informasi luwih lengkap lan nominasi, bukak www.pawanes.pk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.