24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Hak-hak manungsa LGBTQ News Pariwisata transportasi Maneka Warta

Mitra Wheels Up karo International Travel Association LGBTQ +

Mitra Wheels Up karo International Travel Association LGBTQ +
Mitra Wheels Up karo International Travel Association LGBTQ +
ditulis dening Harry S. Johnson

The Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional announced dina sing Roda Up wis dadi mitra global pertama ing sektor penerbangan pribadi. Wheels Up, merek utama ing penerbangan pribadi, duwe komitmen kanggo gabung IGLTA ing misi kanggo ndhukung lelungan LGBTQ + ing jagad iki. Wheels Up bakal duwe kesempatan kanggo gabung karo anggota bisnis global asosiasi lan nampa visibilitas sing luwih apik ing antarane para wisatawan LGBTQ +.     

"Kita bangga bisa dadi Mitra Global IGLTA lan ndhukung lan ngrayakake komunitas LGBTQ +," ujare Stephanie Chung, Kepala Pegawai Pertumbuhan ing Wheels Up. “Kita seneng banget nampi jaringan profesional lelungan IGLTA lan para turis LGBTQ + menyang kulawarga Wheels Up lan seneng banget ngenalake merek lan suite produk, kalebu opsi keanggotaan, solusi perusahaan, manajemen pesawat, lan penjualan pesawat kabeh. Wheels Up nawakake solusi penerbangan total karo salah sawijining armada pesawat pribadi sing paling gedhe lan dikelola ing donya. ”

Kemitraan global karo IGLTA ndhukung inisiatif pertumbuhan Wheels Up sing fokus kanggo nggawe preferensi lan loyalitas ing antarane macem-macem anggota kayata LGBTQ +, wanita lan wong sing duwe warna. Departemen Pertumbuhan, dipimpin dening Chung, ngembangake basis keanggotaan Wheels Up sing kalebu perusahaan, asosiasi, eksekutif, wirausaha, lan kepribadian olahraga lan hiburan minangka selebaran pribadi generasi sabanjure.

"Kita diajeni kanggo nampani Wheels Up menyang asosiasi para profesional turisme sing padha, sing darmabakti kanggo promosi keamanan lan kesetaraan ing industri," ujare John Tanzella, Presiden / CEO IGLTA. "Ndhukung dhukungan saka sekutu perusahaan penting kanggo misi IGLTA kanggo maju babagan lelungan LGBTQ + kanthi global, lan kita muji Wheels Up kanggo nguatake komitmen kanggo macem-macem lan kalebu lelungan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.