24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Taiwan 2008 Taipei International Travel Fair ngidini para pembeli bisa tuku tawaran murah

15_13
15_13
ditulis dening editor

TAIPEI - Pameran Perjalanan Internasional Taipei 2008 (Taipei ITF) bakal diwiwiti tanggal 31 Oktober nganti 3 November ing Aula Pameran Pusat Dagangan Dunia Taipei 1.

Print Friendly, PDF & Email

TAIPEI - Pameran Perjalanan Internasional Taipei 2008 (Taipei ITF) bakal diwiwiti tanggal 31 Oktober nganti 3 November ing Aula Pameran Pusat Perdagangan Dunia Taipei 1. Taipei ITF minangka pameran industri Pariwisata lan pariwisata sing paling penting lan penting ing Asia.

Luwih saka 60 negara bakal melu ing acara kasebut, kalebu akeh peserta anyar kayata Singapore Airlines, Taiwan Tobacco & Liquor Corporation, lan liya-liyane.

Minangka bagean saka upaya penyelenggara acara kanggo stimulasi minat masarakat ing blanja, para pengunjung bisa duwe rega murah nganti diskon 70 persen ing akomodasi hotel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.