Awards Industri Hospitality Hotel & Resor News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Centara Grand Hua Hin Menang Penghargaan Hotel Keluarga Paling apik ing Asia

Centara Grand Hua Hin Menang Penghargaan Hotel Keluarga Paling apik ing Asia
Centara Grand

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin dikenal minangka hotel mewah mewah lan resort ing Asia minangka salah sawijining “Hotel Keluarga Paling Apik” ing Smart Travel Asia 'Best of the Decade' Awards 2020.

Pemenang Best of the Decade Awards 2020 dijupuk saka jajak pendapat pamaca majalah lelungan online saka 2010 - 2019, uga peringkat, komentar maca, umpan balik saka grup fokus lan input kritis saka wartawan. Penghargaan paling anyar ora mung nggambarake kepuasan tamu kanggo Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, nanging uga negesake reputasi reputasi Resor sing wis suwe kanggo standar layanan unggulan sing paling dhuwur.

Saliyane lokasi pusat kutha sing paling apik sing apik kanggo njelajah lan blanja, Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin uga nawakake fasilitas lan layanan rekreasi sing apik banget, kalebu 4 kolam renang, 2 lapangan tenis, klub bocah, nyelehake sayuran ijo, ruang snooker lan akeh liyane liyane - kabeh njamin tujuan sing sampurna kanggo para pelancong kanthi kabeh umur.

Centara Grand Hua Hin Menang Penghargaan Hotel Keluarga Paling apik ing Asia

Luwih nambah alesan liyane kanggo Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin minangka plancongan kulawarga paling apik ing Hua Hin yaiku tanggalan sing rame banget kanggo kegiyatan lan hiburan sing nyenengake bocah ing Camp Safari Kids Club, saiki nampilake jam nganti 7 sore. Jumuah lan Setu. Akeh kegiatan sing ditawakake gratis, kalebu program Junior Master Chef kanthi dekorasi cupcake lan kelas nggawe pizza ing akhir minggu alternatif. 

Centara Grand Hua Hin Menang Penghargaan Hotel Keluarga Paling apik ing Asia

Para wong tuwa uga bisa ngenteni sawetara wektu santai kanthi kegiyatan saben dinane utawa semangat maneh ing Spa Cenvaree sing menang penghargaan ing hotel kasebut, sing uga nawakake menu spa anak khusus kanggo perawatan sing dicocogake kanggo tamu sing luwih enom.

Setu awan ditunjuk minangka dina sing nyenengake kulawarga, kanthi lukisan praupan gratis lan floaties sing nyenengake sing nunggu ing kolam renang. Tamu aktif bisa seneng kelas yoga lan tinju Thailand sing dirancang kanggo melu kabeh anggota kulawarga. Bocah-bocah nganti umur 12 taun wis mangan gratis nalika mangan karo wong tuwane, nanging bocah-bocah saiki bisa nikmati sarapan ing wayah esuk.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin nyedhiyakake macem-macem paket liburan sing dirancang khusus kanggo kulawarga. Pesenan sing digawe tanggal 30 November 2020 nampa THB 1,000 hotel kredit saben dina lan THB 1,600 Voucher Pusat.

Kanggo informasi luwih lengkap utawa reservasi, bukak www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/chbr/

Warta liyane babagan Centara

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.