News

Kulawarga sing bahagia dijamin ing properti Centara anyar ing Sriracha

centara etn_45
centara etn_45
ditulis dening editor

BANGKOK,Thailand – Centara Hotels & Resort’s latest venture is a brand-new property now being built in Sriracha, Chonburi.

Print Friendly, PDF & Email

BANGKOK,Thailand – Centara Hotels & Resort’s latest venture is a brand-new property now being built in Sriracha, Chonburi. The Centara Sonrisa Residence and Suites Sriracha, currently being developed by Smile Condo (2011) Co. Ltd, will operate as a family-friendly four-star residence. The hotel is now in the design phase and the Centara Group expects that it will open on schedule in the first quarter of 2017.

Mr. Thirayuth Chirathivat, CEO of Centara Hotels & Resorts, comments that the addition of a new property in this location, close to both Bangkok and booming Pattaya, makes strategic sense. “I am happy to see that we are developing yet another unique facility so that we can continue to build our brand in Thailand.”

The new hotel will contain 150 comfortable, modern rooms, each of approximately 32 square meters. On the premises will also be a full-service restaurant, a fitness center, a generous swimming pool and outdoor leisure area, children’s facilities, and an “E-Room” business center along with two meeting rooms suitable for 30 to fifty people. Centara properties are also known for their award-winning spa facilities, and this hotel will be no exception, as it will be home to another of the group’s luxurious and inviting spa destinations.

Wakil Presiden Senior Sales and Marketing ing Centara Hotels and Resorts, Chris Bailey, ujar manawa dheweke yakin manawa hotel kasebut bakal sukses, "amarga kita duwe target pasar sing jelas, sing cocog banget karo fasilitas lan lokasi."

Angka investasi umume, kalebu biaya lahan lan konstruksi, udakara 3.5 THB mn / per kunci.

Centara Hotels & Resorts minangka operator hotel utama Thailand, kanthi 48 properti mewah lan kelas kapisan sing ngliputi kabeh tujuan wisata utama ing Kerajaan Inggris. 26 resor luwih ing Maladewa, Vietnam, Bali, Sri Lanka, Mauritius, Ethiopia, Qatar, Laos lan Oman ngasilake total 74 properti saiki. Merek lan properti ing Centara nggawe manawa kategori tartamtu kayata pasangan, kulawarga, individu, lan rapat lan klompok insentif kabeh bakal nemokake hotel utawa resort sing cocog karo kabutuhane. Centara ngoperasikake 30 cabang Spa Cenvaree, salah sawijining merek spa paling mewah lan inovatif ing Thailand, bebarengan karo 7 cabang merek nilai Cense by Spa Cenvaree, sing nyedhiyakake layanan spa inti kanggo para plancongan sing sibuk. Klub Anak-anak perusahaan kasedhiya ing kabeh resor sing ramah kulawarga kanggo mesthekake yen bocah enom lan remaja duwe zona hiburan dhewe-dhewe. Centara uga makaryakke telung pusat konvensi paling canggih ing Bangkok, lan loro ing sisih lor-wétan Thailand, siji ana ing Udon Thani lan liyane ing Khon Kaen. Merek Centara paling anyar jenenge COSI Hotels, merek gaya urip sing terjangkau sing dirancang kanggo para plancong sing biasane nggawe pesenan liwat Internet lan pengin kepenak lan kenyamanan kanthi rega sing terjangkau; merek kasebut lagi dikembangake kanthi properti pertama amarga bakal mbukak ing taun 2016.

Centara minangka anggota saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.