Gempa bumi Panama 6.0 ora ana ancaman

EQP
EQP
ditulis dening editor

Gempa 6.0 diukur ing 2240 ing pusat epik, utawa 0440 GMT, sisih kidul Panama.

Lokasi kasebut ana ing 195 km sisih kidul Punta de Burica, Panama, utawa 338 km SSE saka San Jose, Costa Rica.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa 6.0 diukur ing 2240 ing pusat epik, utawa 0440 GMT, sisih kidul Panama.

Lokasi kasebut ana ing 195 km sisih kidul Punta de Burica, Panama, utawa 338 km SSE saka San Jose, Costa Rica.

Gempa kasebut kedadeyan ing jerone 10 km ing samodra luwih saka 100 mil adoh saka landasan. Ora ana alarm tsunami utawa kerusakan sing dilaporake.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.