News

2 turis tiwas ing kacilakan parasailing ing Meksiko

14_6
14_6
ditulis dening editor

CANCUN, Meksiko - Pejabat keamanan ujar manawa loro turis manca negara mati nalika parasailing ing sisih kidul kutha resort Meksiko Cancun.

Print Friendly, PDF & Email

CANCUN, Meksiko - Pejabat keamanan ujar manawa loro turis manca negara mati nalika parasailing ing sisih kidul kutha resort Meksiko Cancun.

Wakil Agung Jenderal Lokal, Luis Canche, ujar manawa wanita loro kasebut tiwas nalika tali naleni parasut menyang prau kecepet. Wanita kasebut diuncalake menyang watu ing pantai. Wanita kaping telu tiba ing banyu lan slamet.

Canche ujar manawa dheweke ora bisa ngonfirmasi laporan warta yen wanita kasebut warga Amerika.

Wong sing mangsuli telpon ing omahe Margaret Beaman ing Carrollton, Texas, negesake manawa dheweke minangka salah sawijining wanita sing tilar donya amarga kecelakaan kasebut. Wong kasebut ujar yen kulawarga ora bakal menehi komentar.

Kacilakan kasebut kedadeyan dina Minggu ing Akumal, sawijining kutha resor udakara 75 mil (120 kilometer) sisih kidul Cancun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.