Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

Aula Pimpinan Asosiasi Perjalanan AS ngumumake para pelamar 2020

Aula Pimpinan Asosiasi Perjalanan AS ngumumake para pelamar 2020
Aula Pimpinan Asosiasi Perjalanan AS ngumumake para pelamar 2020
ditulis dening Harry S. Johnson

Pimpinan industri perjalanan Joe D'Alessandro, presiden lan CEO Asosiasi Plancongan San Francisco, lan Ernest Wooden Jr., mantan presiden lan CEO Dewan Pariwisata & Konvensi Los Angeles, bakal dihormati minangka pelamar ing taun 2020 ing Asosiasi Plancongan AS Aula Pimpinan, organisasi kasebut ngumumake dina Rebo.

Individu sing pinunjul dijenengi dadi Hall of Leader US Travel amarga "kontribusi sing penting lan penting sing positif nyebabake industri lelungan lan ningkatake standar industri."

Kanthi rong induksi kasebut, 102 luminary industri lelungan wis dijenengi menyang Hall of Leader Plancong AS wiwit didegake ing 1969.

"Ernie minangka pimpinan sing cerdas kanthi karir sing misuwur ing plancongan lan keramahan, ngrusak alangan lan dalan sing ditututi dening wong liya," ujare Presiden lan CEO AS Travel Roger Dow. "Joe terus-terusan dadi barisan promosi pariwisata lan pariwisata, dadi bar paling dhuwur ing kutha sing disenengi ing saindenging jagad.

"Kaloro pamimpin sing pantes kasebut ora mung ngladeni organisasi masing-masing kanthi pambeda, nanging uga industri lelungan Amerika kanthi sakabehe, menehi kontribusi gedhe kanggo tuwuhing lelungan menyang Amerika Serikat."

D'Alessandro wis memimpin Asosiasi Perjalanan San Francisco dadi presiden lan CEO wiwit taun 2006 lan dadi duta besar kanggo budaya lan warisan kutha kasebut. Sukses ing manajemen tujuan narik akeh pengunjung saben taun menyang San Francisco - mundhak 30% wiwit 2009 - lan dheweke kanthi kendel nangani tantangan kutha kanthi tujuan lan welas asih.

Ing pucuk San Francisco Travel, D'Alessandro nggunakake kapitalisasi ing sektor teknologi sing berkembang pesat ing wilayah kasebut kanthi nganakake strategi pemasaran digital sing komprehensif, nggawe kemitraan utama karo komunitas hotel, atraksi lan tujuan liyane kanggo nggedhekake pengalaman pengunjung. D'Alessandro minangka inovator sing nggawe Distrik Peningkatan Pariwisata San Francisco, sing nggawe struktur pendanaan berkelanjutan sing dadi model nasional promosi pariwisata.

Sadurunge gabung karo San Francisco Travel, D'Alessandro dadi presiden lan CEO saka Asosiasi Pengunjung Portland Oregon wiwit taun 1996 nganti 2006 lan dadi direktur eksekutif Komisi Pariwisata Oregon wiwit taun 1991 nganti 2006. Dheweke diakoni dadi Direktur Pariwisata Negara Taun dening Dewan Nasional Direktur Pariwisata Negara AS Travel ing 1995.

D'Alessandro wis dadi pirang-pirang dewan industri, kalebu dewan direksi Asosiasi Perjalanan AS, Kunjungi California lan Komite Host Super Bowl 50 San Francisco.

"Joe wis dadi pemimpin sing semangat lan setya kanggo ningkatake perwakilan San Francisco dadi tujuan perjalanan kelas internasional," ujare Walikota San Francisco London Breed. "Pakaryanipun nyengkuyung ekspansi Pusat Mosone, sing mbantu San Francisco njaga posisi sing kuat kanggo nggambar konvensi lan ndhukung lapangan kerja lan ekonomi lokal. Kita begja duwe mitra sing kuwat ing Joe nalika kerja sama nggawa para plancong kanthi aman bali menyang San Francisco. ”

Karir Wooden ing pariwisata lan keramahan dibuwang pitung taun dadi presiden lan CEO Dewan Pariwisata & Konvensi Los Angeles, lan dheweke pensiun wulan Juni. Wooden uga dadi Wakil Presiden Eksekutif, merek global karo Hilton Hotels Corporation, ing ngendi dheweke misuwur minangka eksekutif hotel Amerika Afrika paling dhuwur ing donya, dadi inisiatif 3,000 properti ing 80 negara. Wooden uga nyekel jabatan senior karo Sheraton Hotels and Resorts, Omni Hotels & Resorts, DoubleTree dening Hilton lan Promus Hotel Corporation.

Ing sangisoré Wooden, Los Angeles ngunjungi kunjungan rekor, nampani luwih saka 50 yuta pengunjung ing saindenging jagad ing taun 2018 - minangka puncak target ambisi sing ditemtokake dening Wooden nalika wiwitan jabatan. Dheweke nguatake jejak internasional Pariwisata Los Angeles, utamane ing Tiongkok, ing ngendi dheweke nggawe pirang-pirang kantor full-time kanggo melayani pariwisata mlebu menyang LA Wooden dijenengi dadi dhaptar Power 100 EBONY® Magazine lan wis ngladeni pirang-pirang papan, kalebu Komite Eksekutif Perjalanan AS, Los Kamar Dagang Area Angeles, Kunjungi California lan Dewan Penasihat Pariwisata lan AS.

"Ernie minangka duta besar semangat Angeleno, lan juara babagan nilai-nilai lan swara sing nggawe kita bangga nelpon Los Angeles menyang omah," ujare Walikota Los Angeles, Eric Garcetti. "Prabawa Ernie menyang Aula Pemimpin Perjalanan AS minangka penghargaan sing cocog kanggo karir sing luar biasa - kepiye dheweke mbantu ndandani industri pariwisata dadi mesin ekonomi kita, kepiye dheweke crita karo jagad, lan kepiye cara nggawe identitas kutha tujuan kanggo wong sing ngimpi, nggawe, pengunjung, lan visioner saka saindenging jagad. ”

D'Alessandro lan Wooden bakal diajeni dewan direksi Perjalanan AS sajrone rapat virtual tanggal 18 November lan bakal dirayakake kanthi pribadi nalika nedha bengi karo dewan Travel AS ing tanggal sing bakal ditemtokake taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.