Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Mitra Pariwisata Singapura karo Expedia kanggo target pasar internasional

Pilih basa sampeyan
Mitra Pariwisata Singapura karo Expedia kanggo target pasar internasional
Mitra Pariwisata Singapura karo Expedia kanggo target pasar internasional
ditulis dening Harry S. Johnson

Dewan Pariwisata Singapura (STB) lan Expedia wis melu kemitraan pemasaran global rong taun. Fokuse kanggo ngrangsang industri pariwisata lokal kanthi ndhukung bisnis ing omah lan nguatake posisi Singapura dadi tujuan pilihan nalika lelungan internasional diwiwiti maneh. Nalika lelungan internasional kanthi alon-alon diterusake, STB lan Expedia, liwat merek Media Group Solutions, bakal bebarengan promosi Singapura minangka tujuan pilihan ing 10 pasar luar negeri - Jepang, Korea Selatan, Hong Kong, Uni Emirat Arab, Jerman, Prancis, Swiss, Kanada, Inggris lan Amerika Serikat. Kajaba nawakake promosi sing apik kanggo produk lan pengalaman sing gegandhengan karo lelungan kayata promosi penerbangan, iklan tampilan online lan kampanye kreatif uga bakal diluncurake kanggo nggawe Singapura dadi puncak pikiran para turis internasional.

"Bisnis lokal minangka jantung lan jiwa industri pariwisata kita, lan penting kanggo ndhukung dheweke sajrone periode tantangan iki. Nalika lelungan global bali lan nalika wis pas, kemitraan karo Expedia iki bakal ngidini industri pariwisata Singapura nggunakake jaringan global lan basis pangguna sing akeh banget kanggo mbantu bisnis lokal nggayuh pelanggan anyar, "ujare Lynette Pang, Asisten Chief Executive (Marketing Group ), Dewan Pariwisata Singapura.

"Nalika kita ngupayakake stimulasi permintaan pariwisata domestik lan sabanjure pariwara santai internasional nalika lelungan global mboko sithik, Expedia nduweni posisi unik kanggo nggunakake keahlian global, pengaruh lan teknologi kanggo nyegarkan industri pariwisata Singapura lan mbantu perusahaan pariwisata lokal bisa terus berkembang ing masa depan pasca pandemi, "ujare AngChoo Pin, Direktur Senior, Urusan Pemerintahan lan Perusahaan, lan Direktur Urusan Asia, Grup Wisatawan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.