24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aruba Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental News Warta Breaking Panama Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Enterprise Rent-A-Car mbukak ing Aruba, Panama, ngembang ing Brasil

Enterprise Rent-A-Car mbukak ing Aruba, Panama, ngembang ing Brasil
Enterprise Rent-A-Car mbukak ing Aruba, Panama, ngembang ing Brasil
ditulis dening Harry S. Johnson

Perusahaan Holdings dina iki ngumumake yen kapal penggedhe Rent-A-Car Enterprise merek wis mbukak lokasi pertama ing Aruba lan Panama, uga 25 cabang tambahan ing Brasil. Lokasi anyar - sing wis entuk reservasi - gabung karo merek Sewa Mobil Nasional lan Alamo Rent A Car ing kabeh telung negara. Enterprise Holdings duwe telung merek.

Cabang Enterprise Rent-A-Car ing Panama dununge ing Bandara Internasional Tocumen ing Kota Panama - salah sawijining bandara paling sibuk ing Amerika Tengah lan tujuan utama kanggo para turis bisnis. Ing Aruba, salah sawijining tujuan utama para plancongan santai saka Amerika Serikat, papan dununge anyar yaiku ing Bandara Internasional Queen Beatrix ing Oranjestad.

Cabang anyar ing Brasil nambahake anané Enterprise Rent-A-Car ing negara kasebut dadi 77 lokasi. Merek iki tuwuh kanthi cepet ing Brasil, pasar paling gedhe ing Amerika Selatan; kabeh lokasi kasebut dibukak wiwit diluncurake Brasil ing taun 2019.

Bukaan kasebut minangka bagean saka ekspansi perusahaan ing Amerika Latin lan Karibia. Enterprise Rent-A-Car nggawe debut ing Karibia ing 2014 lan ngembang menyang Amerika Latin mengko.

Pelanggan sing lelungan menyang Aruba lan Panama bisa ngrasakake luwih akeh hadiah lan entuk rong program kasetyan: Enterprise Plus liwat merek Enterprise Rent-A-Car, lan Emerald Club sing menang kanthi merek National Car Rental.

"Aruba, Panama lan Brasil ora ana gandhengane karo pertumbuhan global kita, amarga kita kepengin ngladeni para pelaku bisnis lan plancongan ing endi wae ing jagad iki," ujare Peter A. Smith, wakil presiden waralaba global ing Enterprise Holdings. "Amarga tujuan kasebut dibukak maneh kanggo penerbangan internasional, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake proses sewa sing aman, trep lan dikuatake dening layanan pelanggan kelas internasional. Lan, nalika pelanggan miwiti lelungan maneh, nambahake kasedhiyan Enterprise Plus lan Emerald Club minangka salah sawijining cara liyane kanggo matur nuwun kanggo bisnis. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.