Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Kepulauan Cayman ngluncurake Program Pendhudhuk Warga Global

Kepulauan Cayman Meluncurake Program Concierge Warga Global
Kepulauan Cayman ngluncurake Program Pendhudhuk Warga Global
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika wates menyang Kapuloan Cayman tetep ditutup kanggo lalu lintas pesawat udara lan pelayaran komersial ing wektu iki, Kapuloan Cayman seneng ngumumake resmi peluncuran Program Petugas Warga Global (GCCP), inisiatif pariwisata sing dirancang kanggo para nomaden digital sing pengin njupuk kauntungan saka keluwesan sing diwenehake dening karya jarak jauh. Amarga ewonan perusahaan milih njaga tenaga kerja ing omah kanggo mbesuk, para profesional lan kulawarga sing layak bisa nganyarke kantor omah kanthi signifikan, kanthi milih manggon lan kerja ing Kapuloan Cayman nganti rong taun kanthi entuk Sertifikat Warga Global . Resmi diluncurake tanggal 21 Oktober 2020 lan difasilitasi dening Departemen Pariwisata Cayman (CIDOT) bebarengan karo Menteri Pariwisata lan pendukung departemen pamrentah, GCCP bakal nyedhiyakake standar layanan pribadi sing paling dhuwur kanggo tamu jangka panjang lan warga global saka tekane budhal.

"Global Citizen Concierge nyedhiyakake kesempatan sing sampurna kanggo para pekerja jarak jauh supaya bisa urip impen ing pesisir sing apik lan ing antarane wong-wong Caymankind," ujare Hon. Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Moses Kirkconnell. "Pamrentah kita wis sukses ngadhepi krisis kesehatan global lan kita muncul minangka papan sing aman ing Karibia. Saiki luwih saka saiki, bisnis nggunakake keluwesan eksistensi digital, kanthi akeh karyawan ngupayakake owah-owahan pemandangan lan gaya urip. Buruh jarak jauh saiki bisa urip nganti rong taun lan makarya ing Kapuloan Cayman - nambah semangat jadwal sangang nganti lima karo Caymankindness lan ningkatake keseimbangan tenaga kerja kanthi srengenge, pasir, segara lan keamanan ing Cayman. "  

Ing saindenging jagad, perusahaan utama nggunakake kabijakan kerja sing fleksibel, saéngga para karyawan bisa kerja ing papan sing bisa produktif. Kanthi infrastruktur kelas donya lan fasilitas tingkat pertama, Kapuloan Cayman minangka tujuan sing ideal kanggo para nomaden digital. Warga global bisa miwiti dinane kanthi mlaku-mlaku ing Pantai Seven Mile, snorkeling karo pari pari ing perairan Karibia nalika nedha awan lan dadi "omah kanggo nedha bengi" kanthi nawakake saka Ibukutha Kuliner saka wilayah paling apik ing Karibia. Ora dikepengini, para pekerja terpencil duwe kesempatan unik kanggo nyinaoni keajaiban urip ing Pulo Cayman.

Pelancong sing kepengin entuk Sertifikat Warga Global diajak aplikasi online. Kriteria kanggo GCCP kasebut ing ngisor iki:

  1. Pelamar kudu menehi surat sing nuduhake bukti kerja karo entitas ing sanjabane Kepulauan Cayman sing nyatakake posisi lan gaji tahunan. Syarat gaji minimal kaya ing ngisor iki:
  • Pelamar individu kudu entuk penghasilan minimal kluwarga US $ 100,000 kanggo kluwarga siji.
  • Pelamar karo pasangan bojo / mitra sipil kudu ngasilake penghasilan rumah tangga minimal US $ 150,000 kanggo rong wong rumah tangga.
  • Pelamar karo pasangan bojo / mitra sipil lan gumantung * anak utawa bocah kudu entuk penghasilan minimal kluwarga udakara $ 180,000.
  • Pelamar sing duwe anak utawa anak gumantung kudu entuk penghasilan minimal kluwarga US $ 180,000.
  1. Gambar kaca foto lan visa paspor sing valid, yen cocog kanggo kabeh pelamar ing partai. Monggo klik kene kanggo golek informasi visa sing paling anyar.
  2. Referensi bank sing notaris.
  3. Bukti jangkoan asuransi kesehatan saiki kanggo kabeh pelamar ing partai kasebut.
  4. Pelamar lan tanggungan diwasa kudu menehi idin / rekaman polisi utawa dokumentasi sing padha adhedhasar negara asal pelamar.

          * Wong sing dianggep dianggep minangka pasangan, tunangan / tunangan, mitra sipil, wong tuwa, simbah, sedulur, utawa bocah sing kalebu pendhidhikan pendidikan tinggi. Anak kudu didaftarkan ing sekolah swasta lokal utawa didhaptar ing homeschooling.  

Biaya Sertifikat Warga Global

  • Biaya Sertifikat Warga Global nganti Pesta wong 2 wong: US $ 1,469 saben taun
  • Biaya Sertifikat Warga Global kanggo saben wong gumantung: US $ 500 saben katergantungan, saben taun
  • Biaya Proses Kertu Kredit: 7% saka total biaya aplikasi
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.