Bangladesh Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

11 turis tiwas nalika sepur nabrak bus wisata ing Bangladesh

11 wong tiwas nalika sepur nabrak bus wisata ing Bangladesh
11 wong tiwas nalika sepur nabrak bus wisata ing Bangladesh
ditulis dening Harry Johnson

Sanadyan penjaga gapura sing tugas wis ngedhunake bar ing persimpangan sepur, bis wisata ora nggatekake sinyal sing diluncurake.

Sewelas wong tiwas lan papat tatu ing tabrakan antarane bis wisata lan sepur ing perlintasan sepur ing sisih kidul-wétan. Bangladesh dina iki.

Miturut Officer-in-Charge ing kantor polisi lokal Mirsharai, kacilakan kasebut kedadeyan ing distrik Chattogram Bangladesh, udakara 150 mil kidul-wétan ibukutha negara Dhaka.

Tabrakan kasebut dumadi ing cedhak lawang menyang Stasiun Borotakia ing Mirsharai watara jam 1:40 sore wektu lokal, dina iki, miturut pejabat Railway Timur.

Salah sawijining penumpang bis wisata slamet lan lolos tanpa cedera sawise ditabrak sepur, ujare pejabat lokal.

Ketoke, sepur, menyang kutha pelabuhan Chattogram saka Dhaka, nabrak bis wisata ing persimpangan sepur.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Kabeh 11 sing mati, kalebu sopir, ana ing bis," ujare pejabat polisi, lan nambahake yen kabeh mau turis ing dalan menyang grojogan Khoiyachora ing wilayah Mirsharai ing distrik Chattogram.

Bus wisata wis mlebu ing rel ora nggatekake sinyal, ujare pejabat sepur. Sanadyan penjaga gerbang sing tugas wis ngedhunake bar ing persimpangan sepur, bis wisata ora nggatekake sinyal sing didorong liwat.

Bus wisata kasebut diseret kanthi jarak cendhak dening sepur sadurunge mandheg, ujare pejabat kasebut 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...