Warta Pamrentah Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Apa tegese Tier 2 kanggo pengunjung ing Waikiki?

Apa tegese Tier 2 kanggo pengunjung ing Waikiki?
Gym
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Siap Wisata Wisata Helikopter ing Hawaii? Apa sampeyan pengin nginep ing plancongan tinimbang dadi hotel? Kepiye babagan gym utawa golf?

Minggu Hawaii mbukak pariwisata ngidini rawuh tanpa Karantina wajib lan tes COVID-19 negatif sing anyar nalika teka. Sanalika, Hawaii ana ing Tier One, level paling dhuwur ing skala geser 4 kanthi strategi mbukak maneh kanggo Negara Hawaii.

Dina iki Walikota Honolulu, Kirk Caldwell, ngumumake manawa Pesenan Darurat Kutha lan Wilayah Honolulu No. 2020-29 bakal ngalih Pulo Oahu karo Honolulu lan Waikiki saka Tahap 1 menyang Tahap 2 ing dina esuk, Kamis, 22 Oktober.

Uga dina iki HawaiiGovernor David Ige. Gubernur Ige nyetujoni 8 ing Honoluluth proklamasi darurat, ngluwihi periode darurat sing gegandhengan karo pandemi COVID-19 nganti 30 November. 

Adhedhasar Dhines Darurat Nomer 2020-29, wiwit dina Kamis, tanggal 22 Oktober, Kutha kasebut bakal dioperasikake miturut Tahap 2 taun Strategi Mbukak maneh Honolulu .

Tahap 2 kalebu, nanging ora diwatesi, ing ngisor iki:

  • Restoran: kelompok 5 diijini preduli saka kluwarga / unit omah
  • Layanan Perawatan Pribadi diidini
  • Rentals Preinan Short Short Legal diijini
  • Gym lan Fasilitas Fitness diijini operasi ing njero ruangan kanthi kapasitas 25%
  • Kelas kegiatan fisik klompok njero ruangan ora diijini luwih saka 5 wong
  • Kelas kegiatan fisik klompok njaba diidini ora luwih saka 10 wong
  • Hawaii Golf Phase 2.5
  • Daya tarik komersial liyane, klompok 5 diidini ing ruangan kanthi kapasitas 50%
  • Tur helikopter kanthi kapasitas 50% diidini

Kabeh bisnis lan operasi sing penting lan ditetepake isih kudu tundhuk karo Kabutuhan Jarak Sosial lan kahanan liyane kaya sing dijelasake ing Pesenan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.