24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Kecelakaan mobil bandara Shenzhen: Lima wong tiwas

Shenzhen
Shenzhen
ditulis dening editor

Paling ora ana limang wong sing tilar donya lan 24 wong cilaka nalika sedan Mercedes-Benz abang bajak menyang sekelompok wong ing overpass sing mlebu Bandara Internasional Baoan Shenzhen, dina Minggu,

Print Friendly, PDF & Email

Paling ora ana lima wong sing tilar donya lan 24 wong cilaka nalika sedan Mercedes-Benz abang bajak menyang sekelompok wong ing overpass sing mlebu Bandar Udara Internasional Shenzhen Baoan, dina Minggu awan, ujar petugas pemadam kebakaran kutha kasebut ing microblog resmi.

Departemen kasebut ujar manawa wong-wong ing overpass limang jalur nonton pesawat sing lepas landas ing bandara nalika kacilakan kira-kira jam 4:17 sore.

Paling ora ana rong mayat ditemokake ing overpass lan telu liyane ana ing ngisor lemah, ujare petugas pemadam kebakaran.

Capture layar sing katon minangka rekaman kamera pengawasan sing medar kanthi online nuduhake kerusakan ing sisih ngarep mobil. Panguwasa ora nglaporake kahanane sopir utawa penumpang liyane.

Polisi lagi investigasi panyebabe kacilakan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.