24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Fraport AG sukses nyelehake cathetan janji

Fraport AG sukses nyelehake cathetan janji
Fraport AG sukses nyelehake cathetan janji
ditulis dening Harry S. Johnson

Fraport AG wis sukses nempatno cathetan janjeni kanthi enem cabang lan volume total € 250 yuta karo investor. Wiwitane, volume volume mung € 150 yuta kanthi istilah telung, enem, lan wolung taun wis direncanakake. Minangka asil panjaluk sing gedhe kanggo cathetan kasebut, kalebu istilah sing luwih dawa, lan langganan langganan sing signifikan, rong cabang liyane kanthi wektu sepuluh lan rolas taun ditanggepi lan volume total cathetan kasebut ditambah. Masalah kasebut kedadeyan ing mburi ngisor rega. 

"Ing lingkungan pasar sing isih stabil banget, kita wis nambah posisi likuiditas sawise nggawe obligasi benchmark euro ing wulan Juli," ujare Dr. Matthias Zieschang, CFO saka Fraport AG. "Pembiayaan sing dikumpulake taun iki saya mundhak dadi € 2.7 milyar. Kanthi kredit lan garis kredit setya luwih saka € 3 milyar, kita luwih siap kanggo ngatasi krisis saiki lan uga nandur modal ing tembe mburine supaya bisa. ”

Bayerische Landesbank lan Landesbank Baden Württemberg tumindak minangka penyusun timbal gabungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.