24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Roma dadi tuan rumah Simposium Internasional Skal Internasional kaping 3

Roma skal
Roma skal
ditulis dening editor

Pembukaan Simposium Internasional Skal Muda kaping 3, salah siji saka telung kongres tahunan ing donya sing dipromosekake dening Skal International, bebarengan karo Kongres Internasional lan Dewan Internasional, k

Print Friendly, PDF & Email

Pembukaan Simposium Internasional Skal Muda kaping 3, salah siji saka telung kongres tahunan ing donya sing dipromosekake dening Skal International, bebarengan karo Kongres Internasional lan Dewan Internasional, diwiwiti dina iki ing Roma, Italia, tanggal 11 Maret 2015. Acara kasebut bakal diwiwiti nganti 14 Maret.

Antonio Percario, ing jabatane dadi Direktur Skal Internasional Italia, bangga melu Presiden Skal International, Salih Cene, kanggo rawuh ing pambukaan acara sing dianakake ing Westin Ambasciatori Excelsior Palace Hotel Roma sing ana ing Via Veneto. "Dalan urip manis" sing misuwur iki bakal dadi tuan rumah upacara pembukaan dina Kamis tanggal 12 Maret jam 9:00 esuk kanthi partisipasi Presiden World Skal International, dene Hotel Savoy Roma bakal dadi tuan rumah seminar babagan masa depan pariwisata jagad uga minangka nedha bengi gala.

Acara kasebut bisa digawe amarga komitmen saka Dewan Internasional Antonio Percario, lan Roberto Necci, Kepala Skal Muda Roma, sing ing Rapat Internasional sing dianakake ing Bukares lan Kutha Mexico, nyalonake Skal Roma.

Sukses acara kasebut dadi upaya organisasi ing tim kasebut, kanthi adicara kasebut nduweni luwih saka 100 peserta sing 55 pelamar Skal enom saka Roma, Florence, Milan, Palermo, lan Venesia, bebarengan karo 20 pelamar Skal enom saka 12 negara: Kanada, Finlandia, Kenya, Inggris, Irlandia, Jerman, Holland, Romania, Spanyol, Swedia, Turki, lan Amerika Serikat.

Ana partisipasi akeh anggota Skal International wiwit Presiden Skal Salih Cene, presiden kepungkur Nik Racic, Alfonso Passera, Hulya Atlantas, lan Birger Backman, saliyane karo presiden Francisco Munoz lan Wolfgang Hofmann.

Delegasi Skal Italia diwakili dening Toti Piscopo, Presiden Nasional, lan Bendahara, Mario Pinna, bebarengan karo dewan Skal Roma sing dipimpin dening Presiden Augusto Minei; Wakil Presiden Germano Gaudenzi, Ruggero Ruggeri lan Roberto Necci, Kepala Simposium; kepungkur Presiden Alberto Zampi; Presiden Kehormatan Franco Roscioli; lan Antonio Percario kanthi kapasitas ganda dadi Sekretaris Roma lan Skal International Councilor kanggo Italia.

Anggota Skal aktif Roma melu akeh. Umume, acara kasebut ngasilake asil sing nyenengake banget, kaya sing dipratelakake dening Presiden, Augusto Minei.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.