Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Pitakonan Investments LGBTQ Warta Mewah Warta Breaking Maladewa Warta Breaking Mauritius News Mbangun maneh Thailand Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Hotel Outrigger lan Resor ing Hawaii lan Thailand: Nggawe mesem

Hotel Outrigger lan Resor ing Hawaii lan Thailand: Nggawe mesem
adipati
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kepiye sampeyan bisa mesem ing mburi topeng? Hotel lan Resor Outrigger bisa uga dadi conto sing jelas kanggo nyathet kepiye Aloha Smile ing Hawaii lan Amazing Thailand Smile bisa uga ana ing topeng lan kanthi jarak sosial.

Hawaii lan Thailand duwe akeh sinergi ing industri perhotelan lan pariwisata. Kaloro tujuan kasebut mbukak maneh kanggo pariwisata, lan loro tujuan kasebut duwe Hotel Outrigger lan Resor.

Ketemu Juru Bicara Outrigger Carly Clement ing Waikiki. Outrigger minangka salah sawijining klompok resor paling gedhe ing Hawaii kanthi properti uga ing Maladewa, Mauritius, lan Thailand.  

Pantai Outrigger Waikiki tetep mbukak sajrone 6 wulan penutupan karantina. Carly nerangake kepiye turis bisa nginep sajrone krisis. Dheweke uga nerangake apa sing bakal diarepake nalika pesenan Pantai Outrigger Waikiki saiki manawa para pengunjung bali menyang pulau Oahu.

Hawaii mbukak maneh negara kanggo pengunjung, lan tegese ana perubahan gedhe kanggo hotel, sing uga tegese kanggo Outrigger. Warta sing apik yaiku Dukes mbukak lan sarapan prasmanan kasedhiya ing Pantai Outrigger Waikiki. Nanging, ana sawetara syarat anyar. Carly nuduhake apa sing kasedhiya lan carane ngrasakake liburan sing apik ing Hawaii sanajan uga pandemi.

The Outrigger minangka hotel sing apik ing Hawaii. Goleki paling anyar babagan resort apa sing wis siyap kanggo tamu ing Aloha Negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.