Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Investments LGBTQ News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN): Swara alternatif kanggo industri lelungan global

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) iswarane sing wis suwe banget babagan lelungan lan bisnis turis ukuran cilik lan menengah ing saindenging jagad. Kanthi nggabungake upaya, kita bakal ndhisiki kabutuhan lan gegayuhan bisnis cilik lan menengah lan para Pemangku kepentingan.

WTN bakal diluncurake kanthi resmi tanggal 2 November dening anggota lan pangadeg mbangun maneh.lancaran, pacelathon global karo pimpinan pariwisata ing 120 negara.

Kanthi nggabungake anggota sektor swasta lan publik ing platform regional lan global, WTN ora mung nyengkuyung para anggotane nanging uga menehi swara ing rapat pariwisata utama. WTN nyedhiyakake kesempatan lan jaringan penting kanggo para anggotane ing luwih saka 120 negara.

Kanthi makarya bareng para pemangku kepentingan lan karo pariwisata lan pamimpin pamrentah, WTN ngupayakake nggawe pendekatan inovatif kanggo pertumbuhan sektor pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan, lan mbantu bisnis plancongan lan pariwisata cilik lan menengah sajrone jaman sing apik lan nantang.

Tujuane WTN yaiku supaya para anggota bisa menehi swara lokal kanthi kuwat nalika uga menehi platform global.

WTN nyedhiyakake swara politik lan bisnis sing migunani kanggo bisnis cilik lan menengah lan nawakake pelatihan, konsultasi, lan kesempatan pendidikan.

Program "Kutha Pariwisata Budaya ing Jagad" WTN nggawe kesempatan anyar kanthi nggabungake sektor publik lan swasta kanggo ngupayakake bisnis pariwisata sing inklusif lan berkelanjutan, investasi, penjangkauan, keamanan, lan keamanan.

The "Mbangun Plancongan"  inisiatif yaiku pacelathon, pertukaran ide, lan pameran kanggo praktik paling apik dening para anggota ing luwih saka 120 negara.

The "Pahlawan Pariwisata" Award ngenalake sapa sing entuk prestasi sing luwih apik kanggo lelungan lan komunitas pariwisata nanging asring ora digatekake.

The "Seal Pariwisata sing luwih Aman" menehi pihak sing duwe kepentingan lan tujuan minangka platform kanggo nyebutake kekarepan kanggo mbuka maneh pariwisata kanthi aman lan tanggung jawab.

Kanggo nggayuh tujuan kasebut, WTN nyengkuyung nggawe bab lokal, sing bakal bisa ngatasi masalah lokal lan global tartamtu ing lingkungan lokal lan global.

Bab kapisan saiki digawe ing Afrika, Wilayah Balkan lan Hawaii.

Konsep iki:

Anggota kita minangka tim kita.
Dheweke kalebu pimpinan sing dingerteni, swara anyar, lan anggota sektor swasta lan publik kanthi visi sing dituju kanthi tujuan lan pangertene bisnis sing tanggung jawab.

Mitra minangka kekuwatan kita.
Mitra kalebu organisasi sektor swasta lan inisiatif ing tujuan, industri perhotelan, penerbangan, atraksi, pameran perdagangan, media, konsultasi, lan lobi uga organisasi sektor publik, inisiatif, lan asosiasi.

Informasi luwih lengkap babagan cara gabung, dhaptar anggota lan eksekutif uga kegiyatan dening Jaringan Pariwisata Dunia bisa ditemokake ing situs web WTN: www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.