Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi

Qatar Airways nampa telung jet Airbus A350-1000 anyar

Qatar Airways nampa telung jet Airbus A350-1000 anyar
Qatar Airways nampa telung jet Airbus A350-1000 anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways ngumumake yen saiki wis ngeterake telung pesawat Airbus A350-1000 liyane, negesake maneh jabatane minangka operator pesawat paling gedhe Airbus A350 kanthi armada 52. Ketiga A350-1000 kasebut dilengkapi kursi Kelas Bisnis sing menang penghargaan, Qsuite lan bakal mbukak rute jarak jauh strategis menyang Afrika, Amerika, Asia-Pasifik lan Eropa.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways minangka salah sawijining maskapai global sing ora nate mandheg mabur sajrone krisis iki. Minangka salah sawijining maskapai sing terus ngirim pesawat anyar ing wektu iki, investasi strategis kanggo pesawat mesin kembar sing hemat bahan bakar modern ndadekake kita bisa terus mabur njupuk luwih saka 2.3 yuta wong kanthi luwih saka 37,000 penerbangan wiwit wiwitan saka pandemi. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, kita bakal terus mabur luwih ijo lan luwih pinter kanthi njaga armada Airbus A380, amarga ora bisa didhasarake kanthi komersial utawa lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe kaya ing pasar saiki.

"Penumpang sing sadar karo lingkungan bisa lelungan kanthi yakin manawa Qatar Airways terus ngawasi pasar kanggo netepake permintaan penumpang lan kargo supaya bisa ngoperasikake pesawat sing paling efisien ing saben rute. Ora dipeksa mabur pesawat gedhe banget amarga ana pilihan pesawat sing winates, nyuda fleksibilitas kanggo lelungan nalika pengin, Qatar Airways duwe macem-macem pesawat sustainable sing bisa dipilih kanggo nawakake luwih akeh penerbangan kanthi kapasitas sing pas ing saben pasar. Penumpang uga bisa ngandelake maskapai penerbangan sing mbukak jadwal penerbangan sing jujur ​​karo armada campuran sing menehi kita kemampuan kanggo njaga layanan, lan nganyarke utawa nyuda ukuran pesawat gumantung saka permintaan penumpang. ”

Penumpang sing lelungan ing pesawat Airbus A350-1000 sing canggih saka Qatar Airways bisa seneng:

  • Awak kabin paling jembar ing sembarang kelas kanthi windows sing luwih gedhe nggawe roso jembar
  • Kursi paling jembar ing sembarang kategori ing kategori kasebut kanthi ruangan mewah ing kabeh kelas
  • Teknologi sistem udara canggih kalebu filter HEPA sing nyedhiyakake kualitas udara kabin sing optimal, nganyari udara saben rong nganti telung menit supaya luwih nyenengake lan kurang sayah
  • Pencahayaan swasana LED sing nirokake sunar srengenge lan srengenge surup kanggo nyuda efek jet lag
  • Kabin paling sepi ing sembarang pesawat kembar sing kalebu sistem sirkulasi udara tanpa draf sing nyebabake tingkat kebisingan kabin lingkungan sing murah kanggo perjalanan sing luwih tentrem

Pathokan internal maskapai kasebut mbandhingake A380 dadi A350 ing rute saka Doha menyang London, Guangzhou, Frankfurt, Paris, Melbourne, Sydney lan New York. Ing penerbangan siji arah sing khas, maskapai kasebut nemokake pesawat A350 ngirit minimal 16 ton karbon dioksida saben jam blok dibandhingake karo A380. Analisis kasebut nemokake manawa A380 ngasilake luwih saka 80% luwih akeh saben jam blok tinimbang A2 ing saben rute kasebut. Ing kasus Melbourne lan New York, A350 ngetokake 380% luwih akeh CO95 saben jam blok kanthi A2 ngirit udakara 350 ton CO20 saben jam blok. Nganti panjaluk penumpang bali menyang level sing cocog, Qatar Airways bakal tetep njaga pesawat A2, supaya bisa ngoperasikake pesawat sing tanggung jawab komersial lan lingkungan.

Penumpang sing sadar lingkungan bisa lelungan kanthi yakin manawa Qatar Airways terus ngawasi pasar kanggo netepake permintaan penumpang lan kargo supaya bisa ngoperasikake pesawat sing paling efisien ing saben rute. Ora dipeksa mabur pesawat gedhe banget amarga ana pilihan pesawat sing winates, nyuda fleksibilitas kanggo lelungan nalika kepengin, Qatar Airways duwe macem-macem pesawat berkelanjutan sing bisa dipilih kanggo nawakake luwih akeh penerbangan kanthi kapasitas sing pas ing saben pasar. Penumpang uga bisa ngandelake Qatar Airways kanggo ngoperasikake penerbangan sing dijadwalake kanthi armada campuran sing menehi katrampilan kanggo njaga layanan lan mung nganyarke utawa nyuda pesawat, gumantung karo panjaluk penumpang.

Tindakan keamanan Qatar Airways kanggo penumpang lan kru kabin kalebu nyediakake Piranti Proteksi Pribadi (PPE) kanggo kru kabin lan kit pelindung gratis lan tameng pasuryan sing bisa digunakake kanggo penumpang. Penumpang Kelas Bisnis ing pesawat sing dilengkapi Qsuite bisa ngrasakake privasi sing disedhiyakake ing kursi bisnis sing entuk penghargaan kasebut, kalebu partisi privasi geser lan opsi nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Qsuite kasedhiya ing penerbangan menyang luwih saka 30 tujuan kalebu Frankfurt, Kuala Lumpur, London lan New York.

Operasi Qatar Airways ora gumantung karo jinis pesawat tartamtu. Ragam maskapai penerbangan modern sing hemat bahan bakar kasebut tegese bisa terus mabur kanthi nawakake kapasitas sing pas ing saben pasar. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, maskapai kasebut njupuk keputusan kanggo nggawe armada Airbus A380s amarga ora bisa didol sacara komersial utawa lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe kaya ing pasar saiki. Armada maskapai penerbangan kasebut yaiku 52 Airbus A350 lan 30 Boeing 787 minangka pilihan sing cocog kanggo rute jarak jauh sing paling strategis menyang Afrika, Amerika, Eropa lan wilayah Asia-Pasifik.

Omah lan pusat Qatar Airways, Bandara Internasional Hamad (HIA), wis ngetrapake prosedur reresik sing ketat lan ngetrapake langkah-langkah jarak sosial ing kabeh terminal. Touchpoints penumpang diresiki saben 10-15 menit lan gerbang mlebu lan konter gerbang bis diresiki sawise saben pesawat. Kajaba iku, sanitizer tangan diwenehake ing poin skrining imigrasi lan keamanan. HIA bubar dadi peringkat "Bandara Terbaik Katelu ing Dunia", ing antarane 550 bandara ing saindenging jagad, kanthi SKYTRAX World Airport Awards 2020. HIA uga dipilih dadi 'Bandara Terbaik ing Timur Tengah' kanggo taun kaping enem lan 'Staf Terbaik Layanan ing Timur Tengah 'kanggo taun kaping lima kanthi berturut-turut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.