Bocah-bocah Vanuatu kena Siklon Pam

ngopeni anak
ngopeni anak
ditulis dening editor

Save the Children ngluncurake panjaluk dana kanggo ngewangi bocah-bocah sing paling rawan lan kulawargane sing kena pengaruh Siklon Pam, sing nyebrang Vanuatu ing dina Jumuah wengi.

Print Friendly, PDF & Email

Save the Children ngluncurake panjaluk dana kanggo ngewangi bocah-bocah sing paling rawan lan kulawargane sing kena pengaruh Siklon Pam, sing nyebrang Vanuatu ing dina Jumuah wengi.

Nylametake Direktur Negara Vanuatu Anak, Tom Skirrow, sing nuntun tanggepan agensi bantuan kasebut ujar, "Adegan ing esuk iki pancen rusak - omah rusak, wit mudhun, dalan diblokir, lan masarakat ngumbara ing lurung-lurung golek pitulung.

"Komunikasi wis nyebar ing saindenging negara kanthi total karusakane sing ora bisa dingerteni nganti pirang-pirang dina. Agensi bantuan ngadhepi tantangan gedhe supaya bocah lan kulawarga sing paling rentan bisa cepet. ”

Ana laporan sing durung dikonfirmasi 44 wong tiwas.

Simpen Bocah-bocah wis siyap menehi tanggap darurat kalebu nyediakake banyu ngombe sing resik, nyebarke barang-barang rumah tangga lan kebersihan sing penting lan priksa manawa bocah-bocah dijaga aman sawise topan kasebut.

Staf saka lembaga bantuan kasebut mbukak lawang lan lawang ing ibukota Port Vila sadurunge badai ndhesek warga sing manggon ing omah dhasar kanggo evakuasi menyang bangunan sing aman.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.