24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah Warta Industri Rapat News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Resor Sandal lan Pantai: Asuransi Plancongan Wis On Kita

Resor Sandal lan Pantai: Asuransi Plancongan Wis On Kita
Sandal Pantai lan Resor

Kepercayaan lan kapercayan saya dadi prioritas utama kanggo konsumen nalika miwiti lelungan kanthi aman menyang tujuan impen. Iki sebabe Resor Sandals® lan Resor Beaches® menehi tamu sun, pasir, istirahat lan luwih percaya diri nalika pesen amarga rong fasilitas tambahan kanggo program Book With Confidence. Perusahaan resor Luxury Included® nawakake sing anyar Rencana Perlindhungan Plancongan - Asuransi Ana, didhukung dening Trip Mate, sing bakal dituku kanggo tamu kanthi otomatis lan minangka bagean saka reservasi lelungan wiwit tanggal 6 Oktober 2020. Iki ora mung ditrapake kanggo reservasi anyar, nanging iki dibangun kanggo mbantu para konsumen tetep tenang uga ditrapake kanggo kabeh pesenan Sandal lan Pantai sing wis ana sadurunge digawe tanggal 6 Oktober 2020 lan lelungan liwat 31 Mei 2021. Kajaba iku, para turis bisa mbatalake plancongan kapan wae lan ngrencanakake preinan mbesuk kanthi yakin amarga ana sing anyar Mupangat Perlindhungan Pembatalan * dening Liburan Unik.

"Pelancong sing nggawe rencana liburan menyang Karibia sing apik bisa nganggep luwih yakin tinimbang lelungan menyang swarga amarga rong fasilitas tambahan sing ditambahake kanggo program Book With Confidence," ujare Adam Stewart, Wakil Ketua Sandals Resorts International. 

"Kita ngerti yen pasangan lan kulawarga padha kepengin golek plancongan Luxury Included® sing dibutuhake banget, lan kita seneng menehi manfaate iki supaya bisa pesen plancongan kanthi tambahan jaminan."

Nalika negara-negara pulau wiwit mbukak tapel wates, Sandals Resorts dadi resor pertama sing mbukak lawang ing saindenging Karibia. Protokol sing ketat sing digawe Sandal lan Pantai Resor ngidini 12 saka 18 resor bisa dibukak, nuduhake manawa Sandal lan Pantai Resor luwih dhuwur lan luwih apik kanggo njamin konsumen bisa seneng plancongan kanthi percaya diri, wiwit tekan mangkat. Kanthi program Book With Confidence sing wis dibayangke maneh, para plancong bisa plancongan lan fokus marang sing penting - wektu sing apik karo wong sing dikasihi ing resort mewah ing Karibia.

Rencana Perlindhungan Plancongan - Asuransi Ana ing Kita!

Kanggo nawakake pangayoman marang para tamu, Sandal lan Pantai Resor wis nambahake Plancongan Plancongan anyar - Asuransi Ana Sing Didukung dening Trip Mate sing bakal dituku kanggo tamu. Rencana kasebut nawakake pasangan sing dipesen saiki nganti tanggal 31 Desember 2020, nambahi tunjangan medis sajrone nginep ing resor. 

Apa Rencana Perlindhungan Perjalanan - Asuransi Ana ing Kita kalebu: 

  • Biaya medis sing ditrapake minangka bagean saka perawatan penyakit, kondisi lan / utawa kacilakan. COVID-19 dianggep padha karo penyakit liyane.
  • Biaya transportasi menyang fasilitas paling cedhak sing bisa menehi perawatan kanggo penyakit utawa cilaka sing akut, parah utawa ngancam nyawa. Biaya transportasi kanggo mulih uga ditanggung sawise evakuasi medis darurat (utawa cedera utawa lara). Mupangat Maksimum $ 100,000 Saben Wong
  • Ora ana pangecualian kanggo kahanan sing wis ana.  
  • Yen rencana lelungan tamu ditundha amarga tamu dikarantina, Rencana Perlindhungan Perjalanan - Asuransi Ana Ing Kita mbayar biaya kanggo akomodasi tambahan, mangan lan transportasi lokal. Mupangat Maksimum $ 200 Saben Dina, Saben Wong nganti $ 2,800
  • Ora ana watesan umur minimal utawa maksimal kanggo nduweni hak.

Kabeh pesenan sing digawe sadurunge tanggal 6 Oktober 2020 kanthi tambahan Add-on saka Plan Mate Travel Protection - Rencana Asuransi On Us bakal nampa Rencana Perlindhungan Plancongan Tambahan sing kalebu:

  • Jangkoan asuransi sing ditambahi kanggo Evakuasi Medis Darurat. Tambahan $ 50,000 saben wong
  • Biaya Medhis Laka & Lara. Tambahan $ 75,000 saben wong
  • Yen rencana lelungan tamu ditundha amarga tamu dikarantina, Rencana Perlindhungan Plancongan Tambahan - Asuransi Ana Ing Us kalebu $ 2,050 saben wong Maksimal.

Mupangat Perlindhungan Pembatalan *

Wiwit saiki nganti 31 Desember 2020, tamu sing Pesenan Liburan Termasuk® mewah bakal luwih ngerti yen bisa mbatalake plancongan paling ora 31 dina sadurunge teka lan nampa pengembalian dana ing bagean plancongan kanthi dhendha penalti. Tamu sing mbatalake 30-15 dina sadurunge teka bakal nampa kombinasi mbayar maneh 50 persen lan sertifikat perjalanan 50 persen kanggo lelungan mbesuk menyang Sandal utawa Pantai Resor sajrone 12 wulan. Wisatawan uga duwe pambatalan tambahan sajrone 14 dina lan nganti tekan dina kanggo sertifikat lelungan sing sah sajrone 12 wulan wiwit tanggal lelungan asline. 

* Manfaat iki diwenehake dening Liburan Unik lan dudu mupangat asuransi. Keuntungan iki kapisah saka Rencana Perlindhungan Wisata.

Sandal lan Pantai Resorts ngupayakake kabeh supaya bisa nyedhiyakake pengalaman sing aman, rapi lan tanpa stres, supaya tamu bisa terus Book Vacation Luxury Included® kanthi kapercayan. Keuntungan Perlindhungan Pembatalan Iki, uga karo Paket Perlindhungan Plancongan - Asuransi Ana ing Kita lan Sandal Platinum Protokol Kebersihan lan Protokol Platinum Kebersihan Pantai, ngidini para plancong bisa uwal saka Karibia kanthi kapercayan sing diarepake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara Pesenan Kanthi Kapercayan, bukak:

Sandal: https://www.sandals.com/book-with-confidence/

Pantai: https://www.beaches.com/book-with-confidence/

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.