Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Singapore Airlines ngluncurake penerbangan paling dawa ing JFK ing New York

Singapore Airlines ngluncurake penerbangan paling dawa ing JFK ing New York
ditulis dening Harry S. Johnson

Maskapai maskapai penerbangan Singapura ngumumake bakal ngluncurake penerbangan nonstop paling dawa ing jagad iki menyang New York wulan iki, wektu iki mabur menyang Bandara John F Kennedy ing New York tinimbang Bandara Internasional New Jersey Newark Liberty.

Penerbangan tanpa mandheg kaping telu saka Bandara Changi bakal diwiwiti tanggal 9 November nganggo Airbus A350-900. Penerbangan bali menyang Bandara Changi bakal diwiwiti rong dina mengko tanggal 11 November, Singapore Airlines (SIA) jarene. Kanthi jadwal 18 jam, 40 menit, iki bakal dadi penerbangan tanpa mandheg paling dawa ing donya.

Operator nasional nundha layanan nonstop menyang Newark ing wulan Maret amarga COVID-19 nuntut permintaan perjalanan. Newark udakara 15km saka New York City, nanging ana ing negara bagian New Jersey.

SIA ujar manawa penerbangan kasebut bakal ngidini maskapai kasebut luwih bisa nampung campuran lalu lintas penumpang lan kargo "ing iklim operasi saiki". Ditambahake manawa layanan non stop uga didhukung dening akeh penumpang sing saiki bisa transit ing Bandara Changi.

SIA ujar manawa diantisipasi "panjaluk kargo sing signifikan" saka macem-macem industri adhedhasar wilayah metro New York kayata perusahaan farmasi, e-commerce, lan teknologi.

"Layanan anyar iki bakal nyedhiyakake siji-sijine link kargo udara non-stop saka AS Timur Laut menyang Singapura, sing dadi pusat distribusi regional kanggo akeh perusahaan utama AS," ujare SIA.

Resume penerbangan menyang New York ngerteni SIA ngoperasikake rong layanan nonstop menyang AS - sing liyane yaiku Los Angeles. Maskapai iki bakal terus mriksa operasine menyang Amerika Serikat lan netepake permintaan lelungan udhara sing akeh sajrone pemulihan saka pandemi COVID-19 "sadurunge arep mulihake layanan menyang titik liyane ing negara kasebut".

Grup SIA ujar minggu kepungkur nandhang penurunan 98.1% ing kreta penumpang ing wulan September, sanajan Singapura mbukak wates menyang luwih akeh panggonan.

Maskapai kasebut ujar manawa bakal ngatasi rasa wedi keamanan COVID-19 ing pesawat kanthi menehi jadwal reresik sing luwih apik, sistem filtrasi udara, lan syarat masker rai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.