24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Wong sing nganggo machete nembak lan tiwas sawise nyerang petugas TSA

0a1a_136
0a1a_136
ditulis dening editor

NEW ORLEANS, LA - Polisi nembak lan mateni wong ing dina Jumuah wengi ing bandara Louis Armstrong International sawise dheweke nabrak parang karo agen TSA sing katon acak-acak.

Print Friendly, PDF & Email

NEW ORLEANS, LA - Polisi nembak lan mateni wong ing dina Jumuah wengi ing bandara Louis Armstrong International sawise dheweke nabrak parang karo agen TSA sing katon acak-acak.

Agen kasebut nyedhaki wong kasebut nalika dheweke mlebu garis TSA. Wong kasebut banjur nyemprot agen kasebut kanthi semprotan lan nyerang machete menyang petugas liyane, ujare Sheriff Paroki Jefferson Newell Normand.

Penyerang, sing diidentifikasi minangka sopir taksi umur 63 taun, Richard White, ditembak kaping telu dening wakil Sheriff Paroki Jefferson, ujare polisi.

Bandara Louis Armstrong International dipateni udakara 20 menit. Ana laporan babagan penumpang sing ora diidini pesawat saka pesawat sing lagi wae teka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.