24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Aturan anyar Airlines: Ora ana anggota kru sing isih kari ing kokpit

0a1_397
0a1_397
ditulis dening editor

Sawise katrangan metu manawa co-pilot Germanwings Flight 9525 wis dikunci ing kokpit lan sengaja nabrak pesawat kasebut menyang pegunungan, maskapai ing saindenging jagad wiwit mbutuhake

Print Friendly, PDF & Email

Sawise rincian kasebut muncul manawa co-pilot Germanwings Flight 9525 wis dikunci ing kokpit lan sengaja nabrak pesawat kasebut menyang pegunungan, maskapai ing saindenging jagad wiwit nuntut paling ora rong anggota kru supaya ana ing kokpit kapan wae.

Norwegian Air Shuttle lan EasyJet, bebarengan karo Air Canada, ujar manawa saiki bakal mbutuhake minimal rong kru ing kokpit nalika ana pesawat ing udhara.

Asosiasi Penerbangan Jerman sing makili maskapai penerbangan paling gedhe ing Jerman, kalebu Lufthansa lan Air Berlin, ujar manawa ngrancang aturan sing padha. Juru bicara kasebut ujar manawa rencana kasebut bakal diwenehake menyang pihak berwenang penerbangan Jerman ing dina Jumuah lan maskapai bakal ngleksanakake "secepat mungkin."

Pamrentah Kanada uga ngetokake perintah langsung sing mrentahake rong anggota kru ing dek penerbangan kapan wae. Menteri Perhubungan Lisa Raitt ujar manawa pamrentah mriksa kabeh kabijakan lan prosedur lan ngawasi kahanan kasebut ing Eropa.

Sawise serangan teroris 11 September 2001, maskapai penerbangan AS mbenake kabijakan babagan staf ing kokpit. Nanging prosedur kasebut ora standar ing Eropa utawa Kanada.

Miturut aturan AS, kapan lawang kokpit mbukak, pramugari nggawe alangan antarane kokpit lan penumpang. Biasane, rampung karo kranjang omben-omben nanging sawetara jet dilengkapi barricade wire mesh. Yen pilot lunga nggunakake kamar mandhi, salah sawijining pramugari njupuk kursi ing kokpit.

Sawetara maskapai Eropa, kayata Finnair lan maskapai nasional CSA, Republik Ceko, makarya kanthi prosedur sing padha. Nanging akeh sing sadurunge kacilakan ing Jerman ing Jerman, sing tiwas kabeh 150 wong ing kapal.

Penyidik ​​Eropa ujar, co-pilot Jermanwings, Andreas Lubitz, mblokir awake ing kokpit jetliner Airbus lan sengaja nubruk gunung, mateni kabeh 150 penumpang lan kru ing kapal kasebut.

Juru bicara Norwegia, Charlotte Holmbergh-Jacobsson, ujar manawa aturan anyar kasebut bakal ditindakake "sanalika bisa" kanggo kabeh penerbangan komersial kanthi global. Dheweke ujar manawa departemen keamanan maskapai wis mikir babagan langkah kasebut "kanggo sawetara wektu, lan dina iki mutusake keputusan kasebut."

Air Canada, maskapai paling gedhe ing Kanada, ujar manawa bakal ngetrapake pangowahan kasebut "tanpa wektu tundha" pangowahan kebijakan kasebut. Maskapai penerbangan liyane ing negara kasebut, Westjet lan Transat, uga ujar manawa bakal nggawe pangowahan kasebut kanthi cepet. Maskapai Porter ujar manawa kabijakan kasebut kudu paling ora ana rong kru ing dek penerbangan ing saben wayah.

EasyJet ujar manawa aturan anyar kasebut bakal ditrapake dina Jumuah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.