News

EURO 50,000 kaping 149: Jumlah sing disepakati Lufthansa kanggo menehi ganti rugi kanggo penumpang sing dipateni

Kompensasi
Kompensasi
ditulis dening editor

150 wong mati, kurang siji pilot sing dadi korban 149 korban kaping EURO 50,000 padha karo EURO 7,45 yuta utawa 8,11 yuta dolar AS. '

Print Friendly, PDF & Email

150 wong mati, kurang siji pilot sing dadi korban 149 korban kaping EURO 50,000 padha karo EURO 7,45 yuta utawa 8,11 yuta dolar AS. '

Iki minangka basa Jerman, Deutsche Lufthansa AG, sing bakal dibayar minangka jumlah awal kanggo sedulur sing dipateni ing Penerbangan 9525 Germanwings sing nabrak Alpen Prancis awal minggu iki. Iki ana gandhengane karo media ing wengi iki.

"Mesthi wae, kita ora bisa menehi ganti rugi matrial sing ilang kanggo materially, nanging kita pengin menehi pitulung finansial kanthi cepet kanggo kulawarga sing kena pengaruh," ujare juru bicara Germanwings.

Saham Lufthansa LHA saiki dina + 0.44%. Bayaran kasebut ora bakal mengaruhi tuntutan klaim luwih lanjut sing ditindakake dening kulawarga korban pembunuhan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.