News

Marriott ngrampungake adol Courtyard dening Marriott Paris Arcueil

Pilih basa sampeyan
0a1_848
0a1_848
ditulis dening editor

BETHESDA, MD - Marriott International, Inc dina iki ngumumake wis rampung adol Courtyard dening Marriott Paris Arcueil.

Print Friendly, PDF & Email

BETHESDA, MD - Marriott International, Inc dina iki ngumumake wis rampung adol Courtyard dening Marriott Paris Arcueil. Hotel 170 kamar, sing ana ing sanjabane Paris, Prancis, dibukak ing taun 2011 minangka bagean saka program pembangunan ekonomi campuran campuran ing distrik bisnis Porte d'Arcueil.

Marriott nampa dhuwit udakara udakara $ 28 yuta lan nahan kesepakatan manajemen jangka panjang kanggo properti kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.